Antena Căutare

Cum sa iti dai seama daca prietena ta cea mai buna este psihopata

Prietena ta cea mai buna iti cere constant favoruri, iti imprumuta mai toate hainele si sta o mare parte din timp in casa ta? Ai grija, ca nu cumva urmatorul bun la care sa atenteze sa fie chiar iubitul tau. Sau, cine stie, sa sufere de un comportament psihopat.

Cuvantul "psihopat" descrie oamenii egoisti, care nu se gandesc nici macar un minut la persoanele din jurul lor. Pentru ei, viata este un joc, iar ceea ce conteaza este cine castiga.

1-3% din populatia globului manifesta tendinte psihopate - asa ca daca ai 100 de prieteni pe Facebook, sansele ca unul dintre ei sa fie psihopat sunt destul de mari. Nu ne referim aici la criminali, ci la persoane periculoase din punct de vedete emotional.

O prietena cu tendinte psihopate apare de nicaieri si reuseste sa se infiltreze rapid in viata ta. Extrem de distractiva, ea reuseste sa se faca rapid placuta de tine si prietenii tai. Este prima care spune "Hai sa petrecem!", pentru ca ea nu se gandeste si nu se ingrijoreaza niciodata in privinta viitorului ei.

Aceste prietene vor incerca sa creeze o relatie intima, marturisindu-ti cele mai ascunse secrete ale lor (care vor fi inventate, cu siguranta), pentru a te incuraja si pe tine sa faci la fel. In plus, s-a demonstrat faptul ca psihopatii sunt foarte buni imitatori, ei reusind sa copieze foarte bine modul tau de a vorbi, precum si limbajul corpului. In momentul in care vor reusi sa stabileasca o legatura cu tine, ele vor incepe sa iti ceara din ce in ce mai multe favoruri: te vor ruga sa le imprumuti bani si sa le gazduiesti cateva nopti. Sau mai multe.

Ce trebuie sa faci

- Intreaba-te: aceasta prietena iti cere favoruri din ce in ce mai mari, fara sa it idea nimic in schimb? Te incurajeaza sa renunti la alte prietenii sau sa iti folosesti cunostintele in avantajul lor? Pare sa nu mai aiba nicio alta prietena in afara de tine?
- O psihopata nu va reusi sa te atraga in mrejele ei, daca nu ii oferi informatii personale, daca nu o suni si daca nu o sprijini in planurile ei. Ea nu este deloc loiala si te va schimba imediat cu o alta persoana, daca nu ii mai aduci aceleasi beneficii.

Citeste si Cum sa iti dai seama daca seful tau este psihopat si Cum sa iti dai seama daca iubitul tau este psihopat!

Sursa / Foto: Daily Mail

Un baietel a mers la gradinita cu trei pachete de cannabis in buzunar... VIDEO! Accident spectaculos in Rusia din cauza unei canalizari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x