Căutare Live

Cum să-ți faci singur aer condiționat, fără bani! Săracii din Bangladesh au găsit cea mai tare metodă și nu plătesc un ban!

Chiar dacă pare greu de crezut, se pare că există o metodă simplă, eficientă și extrem de ieftină pentru a face aer condiționat.

Chiar dacă pare greu de crezut, se pare că există o metodă simplă, eficientă și extrem de ieftină pentru a face aer condiționat.

Vine vara și nu o să fie tocmai ușor să treci peste căldurile mari și perioadele de caniculă. Totuși, un aparat de aer condiționat poate să coste destul de mult.

Fiindcă nevoia te învață, oamenii din Bangladeș au inventat o instalație ce le permite să suporte mai bine temperaturile înalte.

Au fixat sticle decupate în carton

Au folosit doar o bucată de carton și niște sticle decupate de plastic. Acum, peste 25.000 de case din Bangladeș au aceste aparate.

Explicația este simplă. Ai observat că atunci când sufli printr-un pai, aerul ce iese este mai rece? La fel se întâmplă și în cazul aerului ce trece prin sticlele fixate în carton.

Cu puțin timp înainte să i se arunce mingea, un câine face cel mai amuzant gest posibil! Râzi cu lacrimi! (VIDEO)... Provoacă grimase, ba chiar depresie! Aceasta este cea mai urâtă culoare din lume. Au pus-o şi pe pachetele de ţigări...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri