Antena Căutare

Dans cu schimbare de putere! Imaginile în care Obama s-a lăsat condus de o femeie fac înconjurul lumii!

Președintele american Barack Obama și soția sa Michelle s-au lăsat antrenați într-un tango argentinian cu parteneri diferiți în timpul dineului oferit miercuri de șeful statului argentinian Mauricio Macri, potrivit agențiilor internaționale de presă.

Dans cu schimbare de putere! Imaginile în care Obama s-a lăsat condus de o femeie fac înconjurul lumii! Galerie
| abcnews.go.com

Președintele american Barack Obama și soția sa Michelle s-au lăsat antrenați într-un tango argentinian cu parteneri diferiți în timpul dineului oferit miercuri de șeful statului argentinian Mauricio Macri, potrivit agențiilor internaționale de presă, citate de Agerpres.

Obama a șovăit un pic înainte de a da curs invitației lansate de dansatoarea Mora Godoy, dar a revenit rapid asupra deciziei și a făcut câțiva pași de tango alături de partenera sa. În acest timp, Michelle Obama și-a exersat talentele alături de dansatorul de tango argentinian José Lugones.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Președintele american 'mi-a spus că nu știe cum să danseze (tango), i-am spus că trebuie doar să mă urmeze', a relatat ulterior Mora Godoy. 'Mi-a zis 'Ok' și a început să danseze. În cele din urmă, eu am fost cea care l-am urmat pentru că este un foarte bun dansator', a mărturisit dansatoarea pentru ziarul argentinian La Nacion.

Înaintea dineului cu președintele Mauricio Macri la centrul cultural Kirchner, Barack Obama a rostit un scurt discurs în care l-a citat pe scriitorul argentinian Jorge Luis Borges, potrivit căruia 'în această țară avem dreptul inviolabil la speranță'.

Președintele Obama a început joi a doua și ultima zi a vizitei sale în Argentina, care a coincis cu acțiunile de comemorare ocazionate de împlinirea a 40 de ani de la lovitura de stat din 1976.

Oamenii au prins curaj să se întoarcă în orașul radioactiv! Ce au găsit aceștia printre ruine te va surprinde!... Testul formelor. Care este „cel mai pătrat” dintre pătrate?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x