Antena Căutare

Dans la bara pe strazile din Columbia

Alejandra Santamaria din Medelin, Columbia, a pornit o campanie care are ca scop sa demonstreze ca dansul la bara inseamna mai mult decat striptease-ul din cluburi obscure, fiind o metoda foarte buna de a te distra si a te mentine in forma, informeaza AOL News.

Impreuna cu o echipa formata din dansatorii cei mai de succes din Columbia si studentii lor, Santamaria a scos dansul la bara din salile de antrenament pe strazile orasului Medelin.

Dansatorii s-au agatat de orice stalp sau semn de circulatie disponibil etalandu-si miscarile, in speranta de a promova concursul Miss Pole Dance Medelin, o preselectie pentru Miss Pole Dance Columbia, eveniment ce va avea loc pe 30 iulie.

"Vrem sa promovam dansul la bara ca ceea ce poate insemna: gimnastica, tehnica si distractie. Dansul are multe posibilitati de dezvoltare. La momentul actual, nici macar nu este inteles, fiind in continuare asociat cu striptease-ul, iar oamenii nici nu banuiesc ce provocare reprezinta" a declarat Santamaria.



sursa: antena3.ro

foto: videonews

VIDEO! Bucuresti: In lenjerie intima la mall... O femeie din Anglia se hraneste de 10 ani doar cu snacksuri, ceai si Coca-Cola...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x