Căutare Live

De ce nu își folosesc membrii familiei regale numele adevărate

Te-ai întrebat vreodată de ce membrii familiei regale din Marea Britanie nu își folosesc numele întreg? Mulți nu știu care e numele real al lui Kate Middleton sau care e primul nume al lui Meghan Markle.

Membrii familiei regale britanice aleg adeseori să fie cunoscuți în public cu alte nume decât cele reale. Chiar și numele pe care le considerăm oficiale sunt, de cele mai multe ori, prescurtări sau chiar porecle.

Membrii familiei regale care preferă să nu își folosească numele adevărat

Uneori, membrii familiei regale din Marea Britanie preferă să folosească prescurtări ale numele lor sau să nu folosească numele mijlociu. De multe ori, numele lor întreg e prea formal, așa că prefera o variantă prescurtată.

Citește și: De ce nu renunță Regina Elisabeta la tron deși are 94 de ani. Nu are legătură cu Prințul Charles

De multe ori, membrii familiei regale primesc mai multe prenume, pentru a-și putea alege unul singur atunci când urca pe tron. Așa a fost cazul tatălui Reginei Elizabeth, George al 6-lea, ce, înainte să urce pe tron, era cunoscut drept Albert sau Bertie (numele întreg Albert Frederick Arthur George).

Kate Middleton

Mulți o cunoscut pe actuala Ducesa de Cambridge, însă puțini stiu că numele ei adevărat nu e Kate, ci Catherine.

Se pare că prescurtarea Kate i-a fost dată de prieteni și familie - și e o prescurtare foarte folosită pentru numele Catherine - așa că Ducesa a preferat să fie cunoscută așa și publicului.

Prințul Harry

Numele întreg al Printului Harry e, de fapt, Henry Charles Albert David, o denumirea mult mai lungă decât cea cu care ne-am obișnuit. Ca urmare, Prințul folosește o poreclă cunoscută pentru Henry - Harry.

Citește și: E prima dată când li se aude vocea. Copiii Printului William cu Kate Middleton, protagoniștii unui filmuleț viral pe internet

Se pare că porecla nu a fost folosită doar de public, ci și de prieteni și familie, încă de la nașterea Prințului.

Citește și
Colaj cu Fetița Zurli, în custumul ei specific
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
copil cu pachet de scoala
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

Meghan Markle

Numele întreg al Ducesei de Sussex e, de fapt, Rachel Meghan Markle, însă a devenit cunoscută prin numele mijlociu. Se pare că Ducesa folosește numele de Rachel în anumite situații, dar preferă Meghan în situații sociale.

Regina Victoria

Faimoasa Regină a Marii Britanii avea, de fapt, un alt prim prenume, pe care puțini îl stiu. Regina Victoria s-a născut Alexandrina Victoria. Se pare că regina a preferat numele de Victoria pentru că era mai potrivit pentru acea perioadă decât Alexandrina și pentru că mama sa voia să i-l schimbe în Elisabeta când ar fi urcat pe tron.

Provocarea care le dă mari bătăi de cap internauților. Tu în cât timp reușești să găsești veverița dintre copaci?... Imaginea publicată de Regina Angliei alături de soțul ei, la aniversarea a 73 de ani de mariaj. Cum s-au fotografiat cei...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri