Căutare Live

De ce nu renunță Regina Elisabeta la tron deși are 94 de ani. Nu are legătură cu Prințul Charles

Regina Elisabeta, în vârstă de 94 de ani, nici măcar nu vrea să audă de cuvântul “abdicare”.

De ce nu renunță Regina Elisabeta la tron și coroană deși are 94 de ani. Nu are legătură cu Prințul Charles

profimedia

Regina Marii Britanii a declarat pentru Vanity Fair că renunțarea nu este în “ADN-ul său roial”. Ea a mai adăugat că planul regalității include ca aceasta să conducă până în ultima zi a vieții sale. Săptămâna trecută se specula că regina îl va lăsa pe Prințul Charles, în vârstă de 71 de ani, să preia monarhia începând cu anul viitor.

Cu toate acestea, planurile Reginei implică sărbătorirea celei de-a 95-a aniversări, la anul, încă pe tron. În curând, Majestatea Sa va deveni primul monarh al Marii Britanii care a condus timp de 70 de ani. Planul casei regale a Marii Britanii include o serie de festivități ce vor avea loc în perioada 2-5 iunie 2022 în cinstea Reginei și a impactului ei asupra Marii Britanii.

Un angajat al casei regale a dezvăluit că sărbătoarea intitulată The Platinul Jubilee va oferi Reginei Elisabeta oportunitatea să mulțumească poporului englez pentru sprijinul de care au dat dovadă în acești 70 de ani.

Regina Marii Britanii a urcat pe tron la 6 februarie 1952, la vârsta de 25 de ani, după moartea bruscă a tatălui său, George VI. Toți cei care au aflat de vestea minunată a organizării Jubileului sunt nerăbdători să ia parte la un asemenea moment istoric și speră ca Regina să reușească să atingă acest record.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Transformare spectaculoasă pentru Roxana Vancea. Ce mănâncă si cum a reușit să slăbească 14 kilograme...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri