Antena Căutare

De ce nu renunță Regina Elisabeta la tron deși are 94 de ani. Nu are legătură cu Prințul Charles

Regina Elisabeta, în vârstă de 94 de ani, nici măcar nu vrea să audă de cuvântul “abdicare”.

De ce nu renunță Regina Elisabeta la tron și coroană deși are 94 de ani. Nu are legătură cu Prințul Charles

profimedia

Regina Marii Britanii a declarat pentru Vanity Fair că renunțarea nu este în “ADN-ul său roial”. Ea a mai adăugat că planul regalității include ca aceasta să conducă până în ultima zi a vieții sale. Săptămâna trecută se specula că regina îl va lăsa pe Prințul Charles, în vârstă de 71 de ani, să preia monarhia începând cu anul viitor.

Cu toate acestea, planurile Reginei implică sărbătorirea celei de-a 95-a aniversări, la anul, încă pe tron. În curând, Majestatea Sa va deveni primul monarh al Marii Britanii care a condus timp de 70 de ani. Planul casei regale a Marii Britanii include o serie de festivități ce vor avea loc în perioada 2-5 iunie 2022 în cinstea Reginei și a impactului ei asupra Marii Britanii.

Un angajat al casei regale a dezvăluit că sărbătoarea intitulată The Platinul Jubilee va oferi Reginei Elisabeta oportunitatea să mulțumească poporului englez pentru sprijinul de care au dat dovadă în acești 70 de ani.

Regina Marii Britanii a urcat pe tron la 6 februarie 1952, la vârsta de 25 de ani, după moartea bruscă a tatălui său, George VI. Toți cei care au aflat de vestea minunată a organizării Jubileului sunt nerăbdători să ia parte la un asemenea moment istoric și speră ca Regina să reușească să atingă acest record.

Cum arată Carmen Electra acum, la 30 de ani de la premiera Baywatch. Făcea furori alături de Pamela Anderson... Transformare spectaculoasă pentru Roxana Vancea. Ce mănâncă si cum a reușit să slăbească 14 kilograme...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x