Antena Căutare

 Descoperă ce fel de zână bună ești în HOROSCOPUL ZEIȚELOR! ARMA SECRETĂ A FIECĂREI ZODII

Sirenele, nifmele, ielele driadele sau naiadele sunt ființe legendare, zâne care stau la baza multor mituri!  Descoperă ce fel de zână bună în HOROSCOP!

Sirenele, nifmele, ielele driadele sau naiadele sunt ființe legendare, zâne care stau la baza multor mituri! Descoperă ce fel de zână bună în HOROSCOP!

Horoscopul turcesc nu te minte niciodată! Ce zodie ești, în funcție de ziua în care te-ai născut!

FEMEIA BERBEC: EȘTI O SIRENĂ DE MUNTE
Sirenele nu au cum să trăiască la munte însă glasul lor poate ajunge departe, dacă își propun cu adevărat. Principala armă de seducție este cântecul, pe care îl scoți la iveală doar față de cel care merită să îți asculte adevărata muzică din sufletul tău.

FEMEIA TAUR: ZÂNA MACILOR
Multe sânziene apar din lanurile de maci, aceste ființe supranaturale fiind asociate cu dragostea și visarea care ating cote halucinogene. Te caracterizează pasiunea, deoarece o pui în tot ceea ce face, de multe ori cu excese.
FEMEIA GEMENI: ZÂNA PRIMĂVERII
Tu ești persoana care aduce primăvara în viața oricui. Vorbele tale bine alese și sprijinul necondiționat pe care îl oferi sunt caracteristicile tale cele mai pozitive.

Articolul continuă după reclamă

FEMEIA RAC: SIRENĂ DE OCEAN
Îți petreci viața meditând cu privirea spre largul mării. Pătrunzi în adâncurile oceanelor și găsești mereu lucruri noi, nedescoperite.

FEMEIA LEU: DRIADĂ
Driadele sunt nimfele de copaci în mitologia greacă. Ești o ființă destul de timidă și mereu vrei să te sprijini de un stejar, fiind arborele vieții pentru tine.

FEMEIA FECIOARĂ: NIMFĂ DE APĂ
Harul tău profetic te ajută să le faci bine oamenilor. De fapt, îi ajută pe ei dacă te ascultă. Reușești să pătrunzi în profunzime problemele și ai o capacitate de analiză rar întâlnită.

FEMEIA BALANȚĂ: NIMFĂ DE MUNTE
Ți se mai spune năluca sau naiada munților. Spiritul tău energic și proaspăt vine din aerul mediului în care practici vrăji bune.

FEMEIA SCORPION: ZÂNA IERBURILOR VINDECĂTOARE
Vindeci rănile celor din jur fără să îți propui să faci asta, prin simplul tău fel de a fi. Ești o persoană veselă și fermecătoare.

FEMEIA SĂGETĂTOR: NIMFĂ DE FOC
Treci prin foc ca și cum ai trece pe stradă. Ești obișnuită cu experiențele dure iar asta te-a îmbunat de-a lungul vremii.

FEMEIA CAPRICORN: ZÂNA RĂSĂRITULUI DE SOARE
Apari când răsare soarele, dar doar câteva secunde, mulți crezând că te-au visat doar. Așa faci și în viața de zi cu zi, te lași greu descoperită.

FEMEIA VĂRSĂTOR: ZÂNA APUSULUI DE SOARE
Contrar femeii Capricorn, aparițiile tale au loc seara. Te caracterizează misterul și dorința de a impresiona atrăgând cât mai multe victime.

FEMEIA PEȘTI: NAIADĂ
Naiadele sunt așa zisele nimfe de ocean, numite și oceanoide. Aduci lumină și claritate în viața celor din jur, fiind ca un pansament pe rană.

Sursa foto: moldovenii.md

9 lucruri pe care cu siguranta nu le stiai despre artificii... Ce semnificație are litera C din prenume! Al treilea element al alfabetului imprimă pentru posesorii prenumelor ACESTE ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x