Antena Căutare

Descoperire uimitoare! Mintea umană mai funcționează o perioadă, după moarte: "Pacienții au auzit cum medicii i-au declarat morți!"

Oamenii de știință au descoperit că mintea umană încă funcționează după ce corpul nu mai arată niciun semn de viață. Mai mult, potrivit acestora, au fost cazuri în care pacienții au auzit când medicii îi declarau morți, pe patul de spital.

Oamenii de știință au descoperit că mintea umană încă funcționează după ce corpul nu mai arată niciun semn de viață. Mai mult, potrivit acestora, au fost cazuri în care pacienții au auzit când medicii îi declarau morți, pe patul de spital.

Alții spun că au văzut "lumina". Unii chiar spun că au plutit deasupra corpului lor, însă, până în prezent nu există o dovadă clară asupra acestui fapt.

Vestea vine în contextul în care urmează să fie lansat "Flatiners", un remake al unei producții cinematografice realizată în anii 90, care urmărește activitățile unui grup de medici tineri care realizează varii experimente pentru a afla ce se întâmplă cu viața de după moarte.

Autorul Dr. Sam Parnia, un faimos cercetător britanic, a declarat pentru Live Science:

"Filmul pare amplu, documentat. Producătorii au imaginea a ceea ce se întâmplă în spitale. Chiar medicii au mărturisit că pacienții ar putea să-și amintească ceea ce au spus după ce au fost declarați morți tehnic. Din acest punct de vedere tehnic, așa vei obține timpul morții - totul se bazează pe momentul în care inima se oprește. Odată ce se întâmplă acest lucru, sângele nu mai circulă în creier, ceea ce înseamnă că funcția creierului se oprește aproape instantaneu", a explicat specialistul.

Un bărbat s-a împiedicat pe stradă de un morman de câlți... Întâi a crezut că e o lână de oaie aruncată, dar după ce a f... Imagini spectaculoase! O cascadă din Marea Britanie "curge" de jos în sus. Apa se ridică spre cer. Fenomenul a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x