Antena Căutare

Dimineata perfecta pentru romani: pe plaja, la caldura, alaturi de prieteni si familie

Diminetile sunt grele pentru toti cei care trebuie sa se trezeasca devreme si sa mearga la serviciu. Daca ar avea posibilitatea sa se trezeasca oriunde si alaturi de orice persoana, apropiata sau vedeta, romanii ar alege destinatii exotice, alaturi de familie.

Dubai-ul este una dintre cele mai populare destinatii in randul romanilor care au participat la exercitiul de imaginatie de la „Neatza cu Razvan si Dani”. Emiratele Arabe Unite par sa-i fi vrajit pe cei dornici de Soare si caldura, care nu vor sa se gandeasca la iarna care se apropie cu pasi repezi.

Thailanda este si ea una dintre favorite. In timp ce unii ar vrea sa mearga in tara asiatica singuri, altii nu s-ar desparti de familie si prietenii apropiati.

Exista si modestie in randul conationalilor nostri. Pentru un domn trecut bine de prima tinerete, dimineata perfecta se petrece in pat, alaturi de catelusa lui. Brazilia, Grecia, Franta si Hawaii au intrat si ele in top.

In videoclipul de mai sus poti vedea unde si alaturi de cine vor romanii sa se trezeasca dimineata.

Foto: socialvixen.com

In sfarsit! Suntem pe primul loc! Cimitirul Vesel din Sapanta, numarul 1 in topul cimitirelor... Ce faci in weekend? Recomandari pentru 2-4 noiembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x