Live acum
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Doctorii au diagnosticat-o cu paralizie cerebrală însă ea a luptat pentru a-și îndeplini visul! Reacția fetiței de șase ani care merge pentru prima dată a făcut înconjurul lumii - VIDEO

Lovely Johnson s-a născut cu paralizie cerebrală, un handicap ce o împiedică să se deplaseze singură, fără ajutorul unui scaun cu rotile sau a unor cârje. Însă în urmă cu câteva zile, fetița de șase ani, care locuiește în Texas, a surprins pe toată lumea făcând un lucru care în mod normal îi este imposibil: a reușit să meargă singură pentru prima dată în viață.

Lovely Johnson s-a născut cu paralizie cerebrală, un handicap ce o împiedică să se deplaseze singură, fără ajutorul unui scaun cu rotile sau a unor cârje. Însă în urmă cu câteva zile, fetița de șase ani, care locuiește în Texas, a surprins pe toată lumea făcând un lucru care în mod normal îi este imposibil: a reușit să meargă singură pentru prima dată în viață.

„Mi-a cerut să o filmez, pentru că simțea că va reuși”, a povestit mama sa. Emoționată și mândră de fiica sa, ea a postat imediat înregistrarea pe rețelele sociale, iar filmul s-a viralizat.

„Inima îmi bătea nebunește. Știam că fiica mea era pe cale să-și vadă împlinit un vis: să poată merge la fel ca ceilalți copii de vârsta ei. A fost foarte, foarte încântată și se vede și în filmare bucuria ei. Acești câțiva pași îi vor schimba cu adevărat viața”, spune mama lui Lovely.

Imediat, presa americană a preluat emoționanta poveste. De atunci, imaginile cu Lovely fac înconjurul lumii. Hotărârea și curajul ei i-au adus respectul tuturor. Iar medicii americani au confirmat că ceea ce a realizat fetița este un lucru de toată isprava pentru cineva care suferă de paralizie cerebrală.

Paralizia cerebrală este un handicap care privează de mobilitate aproape 17 milioane de persoane. Este consecința unor leziuni ireversibile care apar, fără a se ști exact de ce, pe creierul în dezvoltare al fătului.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro