Antena Căutare

Doi titani ai muzicii revin la difuzoare: Michael Jackson canta in duet cu Freddie Mercury, la inceputul lui septembrie

In urma cu treizeci de ani, doi titani ai muzicii si-au unit fortele pentru un omagiu adus fanilor. Michael Jackson si Freddie Mercury au inregistrat cateva melodii impreuna iar in septembrie, acestea vor putea fi ascultate in premiera de public.

Fostii colegi de trupa ai lui Freddie Mercury au recuperat melodiile cantate in duet de el si Michael Jackson in anii ’80. Acestia vor sa le lanseze oficial la inceputul lui septembrie.

Legendarii artisti s-au intalnit o singura data in studio si atunci au inregistrat trei cantece impreuna. La scurt timp dupa, cei doi au avut o altercatie si au decis sa isi vada de cariera lor separate. Acum, colaborarile lor muzicale vor putea fi ascultate de fani.

Melodiile in duet vor fi prelucrate de colegii lui Mercury, Brian May si Roger Taylor, si lansate cu ajutorul producatorului musical, William Orbit, care a lucrat anterior cu Madonna si Blur.

Citeste si Medicul lui Michael Jackson, eliberat cu doi ani mai devreme!

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 29 iulie!... VIDEO EMOTIONANT! Si-a implinit visul de a face surf, desi este paralizata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x