Antena Căutare

Doi turiști s-au sinucis pe o insulă din Grecia, într-un ritual satanic. „Camera morții” era stropită cu sânge și decorată cu mai multe cutițe și lumânări

Descoperire șocantă făcută de criminaliștii greci! Polițiștii au găsit doi tineri morți într-o locuință de pe insula elenă Kefalonia, veniți să-și petreacă Anul Nou în paradisul elen. Potrivit Daily Mail, autoritățile cred că aceștia și-au pus capăt zilelor într-un ritual satanic.

Descoperire șocantă făcută de criminaliștii greci! Polițiștii au găsit doi tineri morți într-o locuință de pe insula elenă Kefalonia, veniți să-și petreacă Anul Nou în paradisul elen. Potrivit Daily Mail, autoritățile cred că aceștia și-au pus capăt zilelor într-un ritual satanic.

Temerile le-au fost aprofundate de faptul că cei doi îndrăgostiți șii-au pus capăt zilelorcu 24 de ore înainte de eclipsa de lună de Anul Nou. În plus, apropiații lor au declarat anchetatorilor că de mai mult timp, cei doi și-au schimbat brusc comportamentul, existând dubii că ar fi aderat de ceva timp la un cult satanic.

Lilia Botusheva (23 de ani) din Bulgaria a plecat în Grecia, împreună cu iubitul ei din Germania. Anterior, tânăra fusese dată dispărută de familia ei, care încerca să dea de urma fetei. Însăși Lilia a sunat autoritățile și le-a spus că se află în Grecia. De altfel, se pare că acolo l-ar fi întâlnit pe iubitul ei, alături de care a călătorit în insula elenă Kefalonia.

Cei doi tineri au fost găsiți morți pe 2 ianuarie, în circumstanțe de-a dreptul șocante. Camera în care polițiștii au descoperit cadavrele era stropită cu sânge, decorată cu mai multe cutițe și lumânări. Anchetatorii au descoperit și Lilia, care avea un lanț cu pentagramă, s-a sinucis. Ulterior, iubitul ei a mers în baie, unde i-a urmat exemplul.

Cum este să trăiești cu cineva din zodia Leu: uite ce tabieturi insuportabile are. Ce spuneți, e adevărat?... Cum să faci bani în 2018 în functie de zodie! Nativii cu NOROC anul acesta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x