Antena Căutare

Doua sotii ale unui soldat bigam si amanta lui s-au cunoscut la inmormantarea barbatului

Doua femei cu care un soldat american era casatorit in acelasi timp si amanta lui au stat in primul rand la inmormantarea barbatului decedat intr-un accident de masina in Afganistan.

Potrivit Daily Mail, Moises Gonzales s-a casatorit cu Darlene in 2003 si au avut impreuna un baiat. In 2010, soldatul s-a insurat cu Ruth Bayona, pe care a asigurat-o ca a divortat de prima sotie. Femeia a aflat abia la inmormantare ca sotul ei era casatorit in acelasi timp si cu altcineva. Mai mult, la funeralii a participat o alta femeie din trecutul lui Moises Gonzales, o amanta care i-a nascut si ea un copil.

Toate trei au stat alaturi de copii lor in primul rand la inmormantare, dar nici macar nu s-au privit. Lucrurile s-au complicat in momentul in care cea de-a doua sotie a soldatului s-a revoltata ca prima a primit drapelul armatei pentru decesul sotului ei.

Ruth Bayona a declarat ca ea ar fi trebuit sa primeasca steagul pentru ca i-a stat alaturi barbatului in ultimii trei ani.

Foto: Daily Mail

FOTO! Vezi tabloul comestibil confectionat din 2000 de briose!... O femeie paralizata a terminat Maratonul Londrei in 16 zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x