Căutare Live

E incredibil ce le-a trecut prin minte internauților! Pozele care îți arată cum putea fi falsificată aterizarea pe Lună!

Un susținător al teoriei conspiraționiste care spune că aterizările pe Lună au fost false adaugă paie pe un foc care nu se va stinge prea curând.

Un susținător al teoriei conspiraționiste care spune că aterizările pe Lună au fost false adaugă paie pe un foc care nu se va stinge prea curând.

Utilizatorul de YouTube Streetcap1 explică într-un video că reflexia din vizorul unui astronaut arată un mașinist în cadrul misiunii Apollo.

Război total cu taximetria! Uber dă peste cap transporturile cu schimbări radicale!

Fotografia despre care vorbea a fost făcută în cadrul misiunii Apollo 17, din anul 1972. Eugene Cernan și Harrison Schmitt au petrecut 22 de ore explorând Luna. Au fost ultimii oamenii care au călcat pe Lună.

Toate filmele SF ar putea fi reale! Călătoria e posibilă într-un scenariu la care toți ne gândim!

Streetcap1 spune că în reflexie pare să se distingă un om care nu poartă costum. „Arată ca un om din anii 1970, cu păr lung”, a zis el. „Poartă un soi de jachetă… un picior acolo, cu un pantof, celălalt picior și o umbră a siluetei acelea probabil”. Utilizatorul a explicat că până la această fotografie, el credea în aterizările pe Lună.

Vezi la ce conspirație a mai ajuns internetul acum cu aterizarea americanilor pe Lună!

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri