Antena Căutare

Ea ar putea deveni soția celui mai rapid om din lume. Logodnicul Usain Bolt: „E o persoană specială!”

''Președintele'' Usain Bolt, considerat cel mai rapid om din lume, se pare că dorește să se căsătorească după Olimpiada de la Rio, arată Daily Mail, care o citează pe sora sportivului, Christine Bolt-Hylton.

''Președintele'' Usain Bolt, considerat cel mai rapid om din lume, se pare că dorește să se căsătorească după Olimpiada de la Rio, arată Daily Mail, care o citează pe sora sportivului, Christine Bolt-Hylton.

Aceasta a declarat pentru The Sun că ''este o posibilitate foarte mare'' ca Bolt să se logodească cu prietena sa, Kasi Bennett, în vârstă de 26 de ani. Cei doi sunt împreună de peste doi ani, iar sportivul jamaican a descris-o pe Bennett drept ''o persoană specială'' din viața lui și a alintat-o în mai multe rânduri numind-o ''Prima Doamnă''.

Anunțul surorii lui Bolt vine după ce mama sportivului, Jennifer, a declarat că după ce cariera olimpică a fiului ei va lua sfârșit, acesta ar trebui să "se așeze la casa lui'' pentru că ea își dorește nepoți. ''Sper să se așeze la casa lui, să se însoare și să-și întemeieze o familie'', a spus aceasta pentru CNN. ''Știu că așa va fi pentru că mi-a spus de multe ori că își va întemeia o familie'', a adăugat aceasta.

Sprinterul în vârstă de 30 de ani a făcut publică, în ianuarie, relația cu jamaicanca Kasi Bennett. Aceasta l-a susținut pe parcursul competițiilor de la Rio și a postat numeroase mesaje de încurajare pe rețelele de socializare.

Marea vedetă a atletismului mondial a devenit primul atlet din istorie care reușește să câștige medalia de aur în proba regină a sprintului la trei ediții consecutive ale Jocurilor Olimpice, după ce s-a impus în finala cursei de 100 m de la Rio de Janeiro. Tot la Rio, Bolt și-a trecut în palmares a opta medalie olimpică de aur după ce a câștigat finala probei de 200 m, dar și a noua medalie olimpică de aur din carieră și a treia la actuala ediție a JO, în finala probei de 4x100 m, desfășurată vineri.

HOROSCOPUL ZILEI: Taurii vor avea o vorbă bună pentru fiecare om din jurul lor... Pandora chiar există! Podul din munţii Avatar, cel mai mare pod de sticlă din lume, accesibil publicului. GALERIE IMPRES...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x