Antena Căutare

Ea e fosta profesoară cu bust de 14 kilograme. Are 50 de ani și zeci de operații estetice. Cum arată Lorena Fabiana Colotta

O fostă profesoară pe nume Lorena Fabiana Colotta a devenit cunoscută mai ales datorită bustului său ce cântărește 14 kilograme. Femeia a făcut 50 de operații până la vârsta de 50 de ani și spune că toți o cred că două decenii mai tânără.

Lorena Fabiana Colotta, inainte (stanga) si dupa cele 50 de operatii estetice Galerie
Lorena Fabiana Colotta este profesoara care și-a făcut 50 de operații estice | sursa foto: Profimedia

Lorena Fabiana Colotta este o profesoară care a decis să renunțe la predatul de la catedră pentru a alege o meserie mult mai ofertantă din punct de vedere financiar. Blondina a devenit fotomodel, actriță și producător de filme pentru adulți.

Femeia reușește să atragă privirile tuturor instant, totul datorită bustului său de dimensiuni impresionante, ce cântărește 14 kilograme.

O profesoară cu bust de 14 kilograme spune că și-a făcut 50 de operații

În prezent, blondina locuiește în Texas (Statele Unite ale Americii) și este căsătorită cu Alexandro Hernandez Zamora, care este cu 15 ani mai tânăr decât ea.

Profesoara a decis să renunțe la ideea de a preda la catedră și a ales un drum ceva mai îndrăzneț. Aceasta a devenit fotomodel pentru reviste dedicate adulților, apoi a decis să facă un alt pas în carieră, așa că a acceptat să fie actriță în filme interzise minorilor, sub pseudonimul Sabrina Sabrok. Apoi, după un timp, a ajuns chiar și producător de filme pentru adulți.

Citește și: Un tânăr s-a lăsat de liceu la 16 ani și până la majorat a ajuns milionar. Cum a reușit Pierce Woodward să devină bogat

Dar poate că cei mai mulți o cunosc pe Lorena Fabiana Colotta după faptul că are un bust ce cântărește 14 kilograme. Formele sale neîncăpătoare sunt o adevărată provocare pentru hainele mulate. În prezent, modelul este extrem de activ pe diferitele rețele de socializare și nu ratează vreo ocazie ca să se fotografieze în ipostaze îndrăznețe, ce îi pun din plin în evidență formele voluptoase. Cu aproape un milion de urmăritori pe pagina sa de Instagram, blondina a început să facă de curând senzație și în calitate de cântăreață. Fiecare fotografie pe care o publică adună mii de aprecieri și numeroase comentarii, semn că nu puțini sunt cei care o admiră pe femeia în vârstă de 50 de ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Totuși, ca să arate așa, adică mai tânără cu vreo două decenii, aceasta a recurs la 50 de operații, unele dintre ele fiind de mărire a decolteului. După numeroase intervenții, aceasta a ajuns să aibă un bust de 14 kilograme. Datorită modului în care arată, fosta profesoară a avut chiar și propria emisiune la o televiziune din Mexic, timp de șapte ani. Nici acum nu refuză aparițiile televizate și își ocupă mare parte din timp cu firma sa producătoare de conținut pentru adulți.

Se pare însă că nu doar operațiile estetice au contat în faptul că aceasta arată cu 20 de ani mai tânără.

„Am multe proiecte în plan profesional și acest lucru mă face fericită. Mă ajută să rămân tânără și sănătoasă. Pe lângă faptul că muncesc mult, eu nu beau alcool, nu fumez și nu folosesc droguri. Mănânc foarte sănătos și asta am făcut dintotdeauna, de când mă știu. Sunt sănătoasă și muncitoare și asta mă ține tânără. Asta, dar și faptul că am un soț tânăr!”, a mărturisit fosta profesoară, cunoscută pe internet și ca Sabrina Sabrok, potrivit celor de la dailystar.co.uk.

Lorena Fabiana Colotta spune că nu se va opri la cele 50 de intervenții estice pe care le-a făcut pânăn acum, ci va continua să recurgă la trucurile moderne pentru a se menține tânără.

O tânără anorexică a ajuns la 31 de kilograme, apoi s-a apucat de sală. Azi, Connie Hatcher e de nerecunoscut... Îți amintești de fetița din filmul „Matilda”? Cum arată azi Mara Wilson, la 25 de ani de la lansarea peliculei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x