Live acumAsia Express - Drumul elefantului
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

La o parte, Rapunzel! O adolescentă splendidă din India, în Cartea Recordurilor pentru părul ei! Cum îl îngrijește. „Totul a început de la o tunsoare nereușită” – FOTO

O adolescentă splendidă din India o eclipseasă pe Rapunzel. Se află în Cartea Recordurilor ca „persoana cu cel mai lung păr, în adolescență”, și a dezvăluit ce plan de îngrijire are, dar și care este cel mai mare vis al ei.

Nilanshi Patel

Adolescenta, căreia i-a fost lăsat părul să crească de la vârsta de șase ani, își dorește să stabilească un nou record, pentru „adultul cu cel mai lung păr”, deoarece va împlini curând vârsta de 18 ani.

„Totul a început cu o tunsoare extrem de nereușită. Așa că am decis să nu mă mai tund. Și nu m-am mai tuns, de la vârsta de șase ani. Părinții mei mi-au respectat dorința, iar acum, părul meu lung a devenit talismanul meu norocos”, a povestit Nilanshi Patel.

Adolescenta, în vârstă de 17 ani, petrece ore în șir pentru întreținerea părului ei, pe care are grijă să îl mențină sănătos.

Planul ei de îngrijire este strict: Îl spală o singură dată pe săptămână, deoarece durează o jumătate de oră să îl usuce și încă o oră să îl perie pe tot. Apoi, aplică un ulei pe care îl face în casă, după o rețetă secretă, concepută de mama ei.

Pentru ca părul să nu o încurce în activitățile zilnice, adolescenta îl poartă împletit sau aranjat într-un coc. Atunci când îl lasă liber, părul ei îi depășește înălțimea corpului.

Nilanshi Patel a intrat în Cartea Recordurilor în noiembrie 2018, când părul ei măsura 1,71 metri în lungime. Și-a menținut recordul anul trecut, iar părul i-a ajuns la aproximativ 1,9 metri lungime.

În prezent, recordul pentru „adultul cu cel mai lung păr” este deținut de Xie Qiuping, o femeie din China, în vârstă de 60 de ani. Părul ei, pe care l-a lăsat să crească de la vârsta de 13 ani, are o lungime de 5,6 metri.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro