Căutare Live

Eclipsele verii vin cu schimbări majore pentru multe persoane! Când se vor produce și cum te vor afecta! 

Vara anului 2018 este caracterizată de mai multe eclipse, atât de Soare, cât și de Lună, motiv pentru care e musai să știi cum te va influența. 

Vara anului 2018 este caracterizată de mai multe eclipse, atât de Soare, cât și de Lună, motiv pentru care e musai să știi cum te va influența.

Pe data de 13 iulie, la 5:47 dimineața, Soarele și Luna își dau întâlnire în zodia Rac, la gradul 21, în conjuncție cu Ascendentul momentului și în opoziție perfectă cu Pluton din Capricorn. Vom fi inundați de o gamă largă de trăiri pe care le gestionăm cu dificultate, fiindcă acestea țâșnesc din cel mai adânc izvor al subconștientului, alimentat de evenimente trecute, ce pot data chiar din copilărie. Legăturile de familie, relația cu părinții, amintirile vechi și nostalgice apar într-un moment în care Marte retrograd este în conjuncție cu Nodul Sud, de unde putem deduce că este un moment propice de separare de trecut, însă numai după ce ne oferim o încheiere onorabilă a evenimentelor mai puțin plăcute și dureroase.

Eclipsa de Lună din 27 iulie scoate în evidență ce anume ne motivează în procesul de luare a deciziilor și ulterior de a merge mai departe. Ascendentul momentului este în Berbec, iar guvernatorul său, Marte, este retrograd în Vărsător, în conjuncție cu Luna și cu Nodul Sud. Ca și la precedenta eclipsă, suntem invitați să facem renunțări conștiente, precum încheierea proiectelor care nu ne mai reprezintă, abandonarea visurilor și planurilor care sunt născute numai din dorința de a arăta, de a demonstra, și nu din convingere.

Eclipsa de Soare din 11 august are ascendentul în Scorpion, așadar semnele fixe primesc din nou cu dedicație un cadou misterios. Marte, guvernatorul acestei zodii este în continuare retrograd în Vărsător, în conjuncție cu Luna Neagră. Mulți nativi, mai ales care aparțin semnelor fixe, se simt prinși ca într-o capcană, fiindcă nu își pot manifesta nestingheriți voința personală. Ceea ce uită aceștia este faptul că puterea nu vine din încăpățânare, ci din asumare a tuturor faptelor, și bune și rele, scrie astrele.ro.

Atmosferă incendiară la cel mai mare festival de pe plajă din Europa! Cum s-au distrat miile de tineri adunate la Consta... Incredibil! Cum a ieșit bruneta asta din casă, în București! Imaginea surprinsă de un trecător a stârnit isterie pe inte...
Parteneri
Cele mai bune alimente pentru a scăpa de durerea în gât. Care sunt recomandările specialiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x