Antena Căutare

El este primul barbat din Marea Britanie care a nascut un copil!

O "mama" de sex masculin din Marea Britanie a starnit o adevarata controversa atunci cand a dat nastere unui copil. Barbatul, pe numele lui de fata Tracy Lagondino, a suferit o operatie de schimbare de sex anul trecut, atunci cand a ramas si insarcinat.

Desi au mai existat pana acum cativa barbati care au reusit sa aduca pe lume un bebelus, acesta este primul caz de acest gen din Marea Britanie.

In cazul in care uterul nu este indepartat in primele sase interventii chirurgicale, o femeie-barbat poate sa dea nastere unui bebelus, spun medicii.

Insa carcotasii pun sub semnul intrebarii un astfel de eveniment, gandindu-se in principal la confuzia copilului: "mama este de fapt femeie sau barbat?".

Joana Darrell, un consultant care ofera sprijin persoanelor care au facut sau isi vor face schimbare de sex, a povestit cum barbatul in varsta de 30 de ani s-a interesat despre riscurile conceperii unui copil, imediat dupa operatie.

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa / Foto: Daily Mail

FOTO! Imagini spectaculoase din spatiu... Cel mai gras barbat din lume are 368 de kilograme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x