Căutare Live

Ei sunt copiii bogați de pe Instagram. La numai 7 ani, o fetiță câștigă 70 000 de lei dintr-o singură postare

Cu siguranță Instagramul este o sursă sigură de venit pentru mulți dintre cei care sunt populari pe această rețea de socializare. De la vedete tv, celebrități din lumea filmului sau artiști, cu siguranță sunt persoane care au câștiguri serioase din postările de pe această platformă de socializare.

Cei mai bogați copii de pe Instagram: Everleigh Rose LaBrant, Emma și Mia Stauffer, Taytum și Oakley.

Instagram

Pe Instagram vârsta nu este un impediment. Sunt părinți care le-au făcut conturi micuților lor și care câștigă sume impresionante din postările pe care le fac cu activități din viața celor mici, cu ținute sau călătorii.

Potrivit Daily Mail, Everleigh Rose LaBrant din Los Angeles are numai 7 ani și câștigă și 70 000 de lei dintr-o singură postare sponsorizare. Are 5,1 milioane de urmăritori și o medie de 590 400 de like-uri. Pagina este controlată de mama fetiței, un blogger de fashion și fotograf renumit din Los Angeles.

Elle Lively McBroom, în vârstă de 4 ani, este fiica actriței de origine canadiană Catherine Paiz și a jucătorului de baschet Austin McBroom, iar ea câștigă între 41 000 de lei și 68.840 de lei pe postare.

Și Boomer Phelps, fiul înotătorului Michael Phelps este în topul micuților care câștigă sume fabuloase din Instagram.

Gemenele Mia și Emma au cinci ani și sunt vedete pe contul de Instagram al mamei lor, Katie Stauffer. Originare din Arizona, cele două fetițe sunt extrem de îndrăgite de fani, iar postările sponsorizate de pe contul de Instagram sunt plătite cu sume între 29 368 și 48 952 de lei.

Contul de Instagram al familiei Stauffer a fost deschis înainte de venirea pe lume a gemenelor, însă acum este faimos pentru imaginile creative și ipostazele inedite în care Emma și Mila se fotografiază.

Citește și
colaj de fotografii cu Florin Opriţescu, care a murit la 42 de ani.
Florin Opriţescu a murit la 42 de ani. Era cel mai cunoscut actor român care juca în producţii spaniole: Un gigant cu inimă de aur
Florin Opriţescu a murit la 42 de ani. Era cel mai cunoscut actor român care juca în producţii spaniole: Un gigant cu inimă de aur
geena davis, imbracata in blugi mai largi decat ea, coboara din masina desculta, si poarta pe cap o esarfa albastra
Actrița Geena Davis, neglijentă și cu picioarele goale, la cumpărături. Cum arată actrița după divorțul de Reza Jarrahy
Actrița Geena Davis, neglijentă și cu picioarele goale, la cumpărături. Cum arată actrița după divorțul de Reza Jarrahy
colaj de fotografii cu nicole cherry care a nascut o fetita sambata
Cum arată Nicole Cherry după naștere. Artista s-a filmat pe patul de spital și a vorbit tuturor despre fiica sa
Cum arată Nicole Cherry după naștere. Artista s-a filmat pe patul de spital și a vorbit tuturor despre fiica sa
Mai multe articole

Familia se bucură de susținerea a peste 4 milioane de urmăritori și fiecare postare adună aproximativ 64 000 de aprecieri.

Gemenele mai au trei frați: Kaitlin, Charles Jr. și Finn, iar recent au lansat o linie de haine pentru copii în colaborare cu lanțul de magazine Walmart.

Taytum și Oakley formează un alt cuplu faimos de gemene pe Instagram. Născute În Los Angeles, fetițele le-au călcat pe urme părinților lor, Madison Bontempo și Kyler Fisher, celebrele staruri YouTube.

Conform Baby Bella, pe contul lor de Instagram, care are peste 3.1 milioane de următori, o postare costă între 25 700 și 42 838 lei. Costul este influențat și numărului mare de aprecieri pe care îl poate primi, adică în medie 187 590 de like-uri.

Pe lista celor mai bogați copii de Instagram se mai înscriu cu succes Coco, o fetiță de nouă ani, originară din Japonia, Ava Marie Foley, fiica vedetei YouTube Michelle Foley, și Asahd Tuck Khaled, băiețelul de doar trei ani al producătorului muzical DJ Khaled.

La printcenter.ro textilele se tratează antiviral și antibacterian pentru o protecție eficientă... Logodnic ezitant, somat de logodnică la locul de muncă să facă nunta: "Ia-mă acum de nevastă, am adus și pastorul&q...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri