Antena Căutare

Energia negativă din casă poate fi înlăturată prin câteva metode simple și la îndemâna oricui

Practicarea frecventă a ritualurilor de purificare vă ajută la restabilirea echilibrului și armoniei în casă. Prin câteva metode simple vă puteți curăța spațiul în care locuiți de energiile joase.

Ardeți salvie sau tămâie

Această metodă de purificare a spațiului este una dintre cele mai vechi. Arderea acestora se folosește în toate ritualurile religioase, ale tuturor religiilor. Pur și simplu aprindeți tămâia sau salvia uscată și lăsați ca fumul acestora să se împrăștie peste tot în casă, scrie e-buddhism.com.

Inhalarea fumului de tămâie are un efect benefic în stările de anxietate,dar în cele obsesive legate de amintiri neplăcute și în stres. Există consemnări care arată beneficii chiar şi în tratarea epilepsiei sau a unor forme de psihoză. De asemenea, arderea bețișoarelor de tămâie, parfumate absorb mirosurile neplăcute dintr-o încăpere și le elimină, scrie almanahonline.ro.

Puneți sare de mare în cele patru colțuri ale camerei

Puneți în colțurile camerei voastre sarea și lăsați-o timp de două zile. Aceasta va absorbi energia negativă acumulată în urma bolilor. După cele 48 de ore trebuie să o strângeți și să curățați. Puteți repeta procedeul ori de câte ori simțiți că în casă s-au acumulat astfel de energii. Pentru protecție suplimentară amestecați sarea de mare cu șofran. În credința tibetană se crede că mirosul șofranului alungă energiile negative și vibrațiile joase, iar amestecat cu sarea va oferi protecție.

Ușile și ferestrele trebuie curățate cu un amestec din sucul rezultat în urma stoarcerii a 5 lămâi, amestecat cu un sfert de ceașcă de oțet alb și o găleată mică de apă. Cu acest amestec se spală ușile și pervazul ferestrelor, iar după ce acestea s-au uscat se pune sare de mare pe de-a lungul ferestrei și în jurul ușii pentru a împiedica intrarea energiilor negative.

Acest ritual de folosire a sării, a fost întâlnit și la poporul român. Se punea sare în încălțări, în special fetele recurgeau la acest ritual de protecție, pentru a fi ferite de deochi.

Folosiți cristale de protecție

Turmalina neagră este o piatră foarte bună pentru a absorbi energiile negative. Poate fi folosită atât pentru încăperi, cât și pentru protecția persoanelor. De asemenea, această piatră este recomandată și pentru absorbirea energiei electromagnetice, produsă de aparatura din casă.

Mai are proprietatea de a înlătura stările de anxietate și depresie, eliberând corpul de energia negativă.

Citește și "Afrodiziacul maiașilor", ideal pentru bărbații cu probleme erectile. Dacă îl vei consuma îți vei uimi partenera, prin calitatea amorului!

Altă piatră foarte bună, care amplifică energia pozitivă, este cristalul de cuarț. Ideal este ca după ce ați achiziționat un cristal de cuarț, să-l purificați ținându-l la soare timp de câteva ore sau în apă cu sare timp de o noapte, apoi trebuie purtat permanent cu tine, scrie aceeași sursă.

Clopoțeii

Sunetul clopoțeilor ajută la alungarea energiilor negative. Este recomandată atârnarea lor în jurul casei, în special pe lângă intrări. Sunetele lor produse de bătaia vântului vor alunga energiile joase, scrie aceeași sursă.

foto: budhhaimania.com

Ștefan a fost prins într-o ipostază incendiară. Rockerul de la Observator, filmat în secret! Show-ul a fost garantat... Un cuplu de francezi, îndrăgostiţi de Maramureş, s-au mutat definitv la poalele Munţilor Gutâi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x