Antena Căutare

Ești Berbec? Atunci trebuie să le arăți și celorlalți cum stă treaba: Așa te descrie zodiacul de la A la Z!

Zodia Berbecului este cea cu care începe Zodiacul European sau Zodiacul Clasic Occidental, care împarte anul calendaristic în 12 zodii. Reprezintă un semn astrologic care este asociat cu constelația Berbec. Soarele se află în constelația Berbec din 21 martie până în 20 aprilie.

Zodia Berbecului este cea cu care începe Zodiacul European sau Zodiacul Clasic Occidental, care împarte anul calendaristic în 12 zodii. Reprezintă un semn astrologic care este asociat cu constelația Berbec.

Soarele se află în constelația Berbec din 21 martie până în 20 aprilie, iar cei care își serbează ziua de naștere în următoarele zile sunt născuți sub acest semn zodiacal.

Potrivit Agerpres, Berbecul a apărut ca simbol pentru prima dată în Egiptul antic. El reprezintă capul zeului Amun, considerat a fi conducătorul tuturor zeilor. Este plasat sub dominația planetei Marte, care reprezintă semnul forței și coordonează puterile naturale.

Înflăcărarea, dinamismul, rapiditatea, voința și forța de caracter sunt trăsăturile nativilor din această zodie. Cei din zodia Berbec sunt înclinați să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă asta îi face incomozi și lipsiți de tact în relațiile cu ceilalți, potrivit www.eastrolog.ro. Sunt competitivi, curajoși, încrezători în forțele proprii, dând dovadă de multă îndrăzneală. Indignarea și supărarea apar cu ușurință, iar replicile acestora pot fi tăioase.

Datorită inteligenței și entuziasmului său, nativul din această zodie reușește să iasă din orice împrejurare cu fruntea sus. Muncește din greu în orice situații și nu îi stă în fire să se menajeze. El își va ajuta semenii, fiind oricând dispus să întindă o ''mână de ajutor'' persoanelor care înseamnă ceva pentru el, sacrificându-și timpul sau banii.

Planeta Marte sub dominația căruia se află este asociată cu fierul. De aceea este indicat nativilor să consume alimente bogate în fier. Aceștia iubesc mâncarea condimentată, dar trebuie să fie precauți în consumarea ei. Din dieta lor nu trebuie să lipsească salata, spanacul, urzicile, broccoli, măghiranul, menta, etc.

Cifrele exercită o influență determinantă asupra vieții Berbecului. Cifra favorabilă este 7, cifră magică prin excelență. Cifra 17, care aduce nenoroc altor semne, este favorabilă Berbecului.

Culorile potrivite: verde, roșu.

Pietre prețioase caracteristice: ametistul, diamantul, rubinul.

Ziua cea mai favorabilă: marți.

Bărbatul născut în această zodie este de obicei sincer și direct, dornic întotdeauna de libertate în toate privințele. Nu este deloc genul de bărbat care se teme să fie sincer sau să își exprime opiniile. Are o puternică dorință de a-i conduce pe ceilalți și energia sa pozitivă îi atrage pe cei din jurul său. Fiind o zodie masculină de foc, predominant activă, guvernată de planeta Marte, sporește energia fizică, agresivitatea, curajul, îndrăzneala și vitalitate, dar și imprudența, gelozia, asprimea, brutalitatea, violența, nervozitatea și spiritul răzbunător al nativului. Influența lui Mercur îl va ajuta să-și controleze instinctele și agresivitatea, să fie comunicativ și înțelegător. Stăpânit de emoții și pasiuni, nativul din Berbec are deseori așteptări nerealiste în legătură cu relația de cuplu, pentru că percepe lucrurile mai mult cum și le-ar dori decât cum sunt în realitate.

Compatibilitate cu alte zodii
Foarte bună: Leu, Săgetător, Berbec.
Bună: Gemeni, Vărsător.
Dificilă: Balanța, Scorpion, Fecioară.
Foarte redusă: Balanța, Capricornul.

Femeia născută sub semnul lui Marte este plină de inițiativă, hotărâtă să preia conducerea, chiar și în dragoste. Poate fi extrem de generoasă și își împarte cu dragă inimă iubirea și tot ce are. Este spontană, sinceră, deschisă, dar și inocentă. Are un spirit competitiv remarcabil și dorește să conducă. Nativa din Berbec trebuie să fie mereu în prim-plan, pentru a străluci și a-și exprima potențialul. Are un intens simț al fair-play-ului, este exigentă cu ea însăși și cu ceilalți, e lucidă, eficientă și plină de îndrăzneală, potrivit site-ului venus.org. Poate să-și aleagă fără probleme orice profesie. Curajul este calitatea ei evidentă. Această femeie este impulsivă, dar revine ușor la o stare afectuoasă.

Copiii născuți sub semnul Berbecului sunt poznași, adesea tumultuoși. Ei sunt nerăbdători în orice privință, de la mers până la vorbit și vor face aceste lucruri mult mai devreme decât alți copii. În ciuda aparentei lor răceli și insensibilități, ei suferă dacă părinții nu-și găsesc timp și pentru ei. Au nevoie de afecțiune și, dacă nu o cer niciodată, este pentru că se ascund în spatele unei carapace de indiferență. Încrederea înnăscută și abilitățile naturale de a conduce pot călăuzi copilul pe drumul succesului în numeroase domenii. Copiii vor aprecia întotdeauna onestitatea și spiritul tânăr a celor din jur, potrivit site-ului copilul.ro.

Îi iei şi îi arunci, dar habar nu ai cât de utili sunt! La ce folosesc, de fapt, săculeţii de siliciu din cutiile cu pan... Zodiilor, ştiaţi că în 2016 veţi avea zile în care norocul va fi la cote maxime în viaţa voastră? Care sunt acestea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x