Antena Căutare

Există o zi în care se moare cel mai des! Cercetătorii americani au dat verdictul sinistru!

Cercetătorii americani au ajuns atât de departe cu studiile încât ne spun până şi ziua în care se moare cel mai des. Nu credeţi că aşa ceva este posibil? Concluziile au fost trase după ce s-au analizat statisticile din perioada 1999 - 2014, respectiv 40 de milioane de decese. Aşadar, cercetătorii au stabilit că principala cauză a deceselor din ziua de luni este boala cardiacă.

Cercetătorii americani au ajuns atât de departe cu studiile încât ne spun până şi ziua în care se moare cel mai des. Nu credeţi că aşa ceva este posibil? Concluziile au fost trase după ce s-au analizat statisticile din perioada 1999 - 2014, respectiv 40 de milioane de decese, relatează antenastars.ro.

Aşadar, cercetătorii au stabilit că principala cauză a deceselor din ziua de luni este boala cardiacă. Marţea, în schimb, oamenii mor cu precădere din cauza gripei sau a pneumoniei. Miercurea este ziua în care se moare cel mai puţin, numărul de decese fiind considerbail mai mic decât în cazul celorlalte zile din săptămână.

Joia, cele mai frecevnte decese sunt cauzate de diabet sau boli cardiace. Iar vinerea creşte numărul celor care mor din cauza supradozei de droguri. Sâmbăta şi duminica se moare, de obicei, din cauza accidentelor rutiere sau a împuşcăturilor.

Iar concluzia cercetătorilor este că duminica este ziua în care se moare cel mai des, înregistrându-se 5,7 milioane de decese de-a lungul perioadei de studiu, faţă de aproape 5,6 cât au loc în celelalte zile.

Dieta pentru „oamenii care nu au răbdare”! Slăbești repede și ieftin, iar kilogramele în plus devin amintire... Aşa îţi accelerezi creşterea părului! Remediul ciudat de care trebuie să afli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x