Antena Căutare

Există un loc în ROMÂNIA unde CRESC PIETRELE și se întâmplă FENOMENE STRANII ce îți DAU FIORI!

Puțini sunt cei care au auzit de acest loc de lângă județul Buzău. Deși aparent pare ceva obișnuit, locul este vestit pentru straniile fenomene care se petrec aici.

Puțini sunt cei care au auzit de acest loc de lângă județul Buzău. Deși aparent pare ceva obișnuit, locul este vestit pentru straniile fenomene care se petrec aici.

La Bozioru se spune că se întâmplă mereu dispariții misterioase. Aparatele electrocasnice se strică fără motiv, iar localnicii povestesc cu teamă despre apariții ale unor OZN-uri. Mai mult decât atât, se spune că aici apar tot felul de izvoare radioactive, cunoscute și sub numele de ape vii.

Dar poate că Bozioru este cel mai cunoscut pentru fenomenul pe care niciun om de știință nu a reușit să îl explice. În această zonă, cerul este mult mai strălucitor. Dacă un cer obișnuit măsoară 6000 de grade Kelvin, la Bozioru văzduhul are 23.000 de grade Kelvin.

În zona Ulmet-Bozioru există ceva cu adevărat incredibil. Trovanții sunt anumite pietre despre care se spune că sunt vii și se hrănesc cu nisip. Cele mai multe dintre ele se remarcă prin forme inedite, ce imită aspectul unor nave extraterestre. Aceste formațiuni au tendința de a crește spontan.

Legendele locale vorbesc despre faptul că aceste roci imense sunt, de fapt, corpurile uriașilor care au adormit.

Copiii bogați VÂND eșarfe în stradă, dar conduc PORSCHE! Uite pentru ce STRÂNG BANI!... Stă lipit de avioane de opt ani, dar nu s-a urcat niciodată în ele! Iată povestea FABULOASĂ a fotografului care a cuceri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x