Antena Căutare

Fecioara Maria i s-a arătat și a pus-o să facă asta! A murit acum 136 de ani, dar arată LA FEL! Minunea dumnezeiască dintr-un oraș mic de munte!

În anul 1858, Bernadette Soubirous a văzut-o pe Fecioara Maria la Lourdes. Dar ceea ce a urmat a zguduit întreaga lume creștină.

În anul 1858, Bernadette Soubirous a văzut-o pe Fecioara Maria la Lourdes. Dar ceea ce a urmat a zguduit întreaga lume creștină.

S-a călugărit și a continuat să aibă viziuni despre Maica Domnului, fapt ce a atras numeroși pelerini din întreaga lume. A murit la vârsta de 35 de ani, dar adevărata minune abia atunci s-a întâmplat. Se oare că trupul acesteia a fost dezgropat de trei ori și de fiecare dată, acesta părea intact.

Deși au trecut 136 de ani de la moartea sa, Sfânta Bernadette arată intact. Într-una din dățile când i s-a arătat, Fecioara Maria i-a cerut Bernadettei să sape într-un anumit loc dintr-o grotă. Acolo a izvorât un izvor despre care se spune că are puteri tămăduitoare.

Sfântul Agobard despre extratereștrii! Povestirile sunt cu adevărat șocante! Misterul ce a zguduit Biserica!... Poveste PARANORMALĂ! A stat îngropat 40 de zile, apoi uite ce s-a întâmplat când au deschis cutia! Cum a fost posibil aș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x