Căutare Live

Femeia care a avut curajul să plece la drum lung cu un necunoscut. Ce i s-a întâmplat. Apropiații ei au fost complet surprinși

O femeie i-a cerut unuii strain pe Facebook să o ia și pe ea în drum spre Wales, fiind conștientă că avea să meargă la drum lung alături de un necunoscut. Ceea ce a urmat i-a impresionat pe toți.

O femeie i-a cerut unuii strain pe Facebook să o ia și pe ea în drum spre Wales, fiind conștientă că avea să meargă la drum lung alături de un necunoscut. Ceea ce a urmat i-a impresionat pe toți.

Shutterstock

O femeie a decis să întrebe pe Facebook dacă e cineva în lista ei de prieteni care urmează să plece în Wales pentru că ar fi dorit să apeleze la sistemul de ride sharing și să împartă cu acea persoană cheltuielile de combustibil pentru a ajunge la destinație.

Jasmine a decis să plece la un drum de 5 ore alături de un bărbat necunoscut

Jazz Cook, o tânără foarte curajoasă, a apelat la ajutorul unui străin pentru a pleca la un drum mai lung, până în Wales. Video-ul în care spune întreaga poveste a strâns peste 600.000 de vizualizări. Ea și tânărul pe care l-a găsit pe Facebook au mers împreună la un drum de 5 ore cu mașina și se pare că cei doi au început să se cunoască treptat.

Citește și: Femeia care a devenit dependendă de solar. Cum arată acum, după mai multe ședințe de bronzare. De ce o critică cei care o văd

Pe contul ei de TikTok, frumoasa blondină le-a împărtășit urmăritorilor săi povestea. Ea a spus că îl găsise pe bărbat pe un grup de Facebook destinat celor care călătoreau către Wales. Pentru că ea voia să ajungă acolo și nu dorea să conducă atâtea ore singură, s-a decis să îi dea un mesaj bărbatului, sperând că el o să vrea să împartă drumul cu mașina cu ea, potrivit The Sun.

El a fost de acord și a venit să o ia de acasă, dar ce i-a uimit pe toți a fost încrederea oarbă într-un bărbat necunoscut de care Jasmine, care are porecla Jazz Cook pe TikTok, a dat dovadă. Se pare, însă, că el nu era un bărbat complet necunoscut pentru Jasmine.

Care a fost deznodământul poveștii lor

“Îl știam din grupul nostru de prieteni care foloseau ride sharing. Nu recommend nimănui să se urce în mașină cu o persoană total necunoscută”, a adăugat Jasmine.

Chiar dacă ea știa despre el din auzite, femeia a avut încredere să meargă cu el în mașină spre Wales. Pe drum, cei doi s-au împrietenit și se pare că avea să se lege ceva mai mult decât o simplă prietenie de vreme ce au simțit că au o chimie.

Citește și: Ea și iubitul ei se aflau în vacanță, dar când a aflat că acesta a înșelat-o, femeia nu s-a mai putut abține. Cum s-a răzbunat

Mulți dintre cei care au vizionat video-ul și au aflat despre povestea lor de dragoste, i-au îndrăgit pe loc și au lăsat o serie de comentarii amuzante la video-ul postat de Jasmine.

“Existau două tipuri de final. Dragoste sau omor. Felicitări”, i-a scris un urmăritor.

“Trăiesc pentru poveștile de dragoste ale altora. Asta e așa drăguță”, a scris un alt utilizator.

Câțiva tineri au intrat într-un supermarket abandonat de 12 ani și au trăit spaima vieții când au văzut ce se află în in... Mireasa a făcut pentru invitați o listă clară de reguli! Când au citit-o, toți au fost uluiți. Ce au fost rugați să facă...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x