Antena Căutare

Femeile din America sunt nevoite să își achiziționeze pastile avortive de la furnizori străini.

Femeile din America se confruntă cu restricții privind pastilele avortive. Acestea sunt nevoite să achiziționeze pastilele de la furnizorii străini. 

Femeile din America se confruntă cu restricții privind pastilele avortive. Acestea sunt nevoite să achiziționeze pastilele de la furnizorii străini.

20.000 de femei americane au căutat pastile online de la furnizori dispuși să contrazică regulile federale americane privind vânzarea medicamentelor care provoacă avort spontan.

Una dintre femei este Kayla, o mamă de douăzeci de ani din Mississippi, care a terminat o sarcină în ianuarie. Ea și soțul ei au decis că nu își pot permite nici să crească un alt copil și nici nu își permit cheltuielile necesare pentru aceasta intervenție la cea mai apropiată clinică din Memphis, Tennessee.

"Nu aș ști ce să fac dacă nu aș fi avut acces la asta", a spus Kayla, care a cerut să fie identificată doar prin numele ei. "Aș fi probabil acum însărcinată în șase luni. A fost salvarea mea.

Articolul continuă după reclamă
Județul Neamț pierde Cheile Bicazului. Ce județ a primit câștig de cauză... Un cutremur s-a produs vineri în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x