Antena Căutare

Fetița de 5 ani a realizat că e singură la restaurant și că nimeni nu va veni la petrecerea de ziua ei. Ce a urmat

O fetiță a descoperit, în timp ce stătea la restaurant, faptul că nu va veni nimeni la petrecerea de ziua ei, așa că s-a întristat. Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat și imaginile au devenit virale.

imagine cu o fetita la o petrecere Galerie
Copila a trimis invitații pentru petrecerea ei, însă nimeni n-a venit | sursa foto: Shutterstock

Pentru un copil, ziua de naștere este unul dintre cele mai importante momente din an. Mai ales atunci când părinții își dau acordul pentru o petrecere, cei mici sunt în extaz și se gândesc cu drag la cum se vor distra în ziua cea mare. Totuși, o fetiță s-a întristat rapid atunci când și-a dat seama că nimeni nu va veni la ziua ei organizată la restaurant, deși a trimis numeroase invitații. Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat și imaginile au făcut rapid înconjurul lumii.

O fetiță s-a întristat când și-a dat seama că e singură la restaurant și că nimeni nu va veni la petrecerea de ziua ei. Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat

Aceasta este emoționanta poveste de viață a unei fetițe care a fost mai mult decât fericită atunci când părinții i-au spus că, de ziua ei, poate să facă o petrecere la un restaurant. Copila în vârstă de cinci ani a fost extrem de fericită și, fără să mai stea pe gânduri, a pregătit invitațiile și le-a trimis.

Totuși, atunci când a venit ziua cea mare, fetița a realizat că nu va veni niemni la ziua ei. Pe masă erau pregătite mici cadouri pentru fiecare invitat, însă nimeni n-a putut veni. Înțelegând ce se întâmplă, Lex Fitzgerald, mama copilei din Keller, Texas (Statele Unite ale Americii) a pus mâna pe telefonul mobil și a scris un mesaj pe Instagram, ca să salveze situația: „Am invitat toată clasa, dar și alți prieteni, însă n-a mai venit nimeni. Nu vreau să îi spun fetiței că nimeni nu a vrut să vină la ziua ei. Am decis să transmit repede acest mesaj, ca semnal că avem nevoie de o salvare”, a scris femeia, potrivit celor de la mirror.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat. În doar câteva minunte, numeroase familii și-au făcut apariția la restaurant, gata să petreacă și să îi ofere micuței o aniversare de neuitat.

„De la o singură masă, cât rezervasem, ne-am trezit că s-a umplut tot restaurantul. Vreau doar să vă mulțumesc tuturor pentru faptul că ați venit. Ați venit nu doar pentru fetița mea, dar și pentru mmine. M-ați ajutat să mă ridic, m-ați încurajaat să merg mai departe într-un moment în care credeam că am dat greș ca mamă”, a fost mesajul transmis ulterior de femeie.

Mobilizarea acestei comunități a impresionat oameni din întreaga lume și întâmplarea a devenit virală, stârnind numeroase reacții în mediul online.

Moment viral pe TikTok. După 60 de ani, un bărbat și-a cerut în căsătorie iubita din liceu VIDEO... Iluzie optică virală! Crezi că găsești fotograful din pădure? Unde se află acesta, de fapt. Iată răspunsul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x