Antena Căutare

Formula 1 cu drone, într-o peșteră din România! Imaginile îți taie răsuflarea! (VIDEO)

Viteze de 140 de kilometri pe oră, viraje strânse dar şi accidente spectaculoase, toate au avut loc în cadrul competiţiei organizate zilele acestea la Turda.

Viteze de 140 de kilometri pe oră, viraje strânse dar şi accidente spectaculoase, toate au avut loc în cadrul competiţiei organizate zilele acestea la Turda.

Aşa începe orice concurs de champions league cu mini aparate de zbor. De îndată ce se dă startul, piloţiile le conduc cu viteze ameţitoare. Uneori, dronele depăşesc chiar şi 140 de kilometri pe oră.

Concursul, organizat în Salina Turda din judeţul Cluj, a strâns peste 40 de competitori şi este cea de-a doua etapă la nivel mondial. Pentru a putea participa la o competiţie, fiecare dronă trebuie să aibă un astfel de echipament. Cea mai ieftină versiune costă cam 800 de euro.

Aparatele de zbor sunt de ultimă generaţie dar, pentru ca toţi competitorii să fie egali, concursul are reguli stricte.

Te va iubi cel mai mult! Aceasta este cea mai pătimașă zodie dintre toate!... Pericol mare pentru multe dintre zodii! Urmează o săptămână plină de greutăți și provocări! Tu ce vei păți? (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x