Antena Căutare

FOTO: Biserica Găină, construcţia învăluită în mister, care a fost zidită după "un mesaj de la Dumnezeu"! O minune sau un semn trimis de divinitate!?

O construcţie impresionantă, cu o formă deosebit de ciudată, ce seamănă cu o găină gigant şi care se înalţă în jungla din Indonezia, a uimit o lume întreagă, iar curiozitatea de a afla ce se ascunde acolo a atras, anual, zeci de mii de vizitatori.

O construcţie impresionantă, cu o formă deosebit de ciudată, ce seamănă cu o găină gigant şi care se înalţă în jungla din Indonezia, a uimit o lume întreagă, iar curiozitatea de a afla ce se ascunde acolo a atras, anual, zeci de mii de vizitatori.

Biserica Găină, Gereja Ayam, Indonezia

Biserica Găină, cunoscută de localnici sub numele de "Gereja Ayam", este o construcţie fastuoasă, situată pe dealurile din Magelang, Indonezia. Deşi multe persoane au susţinut, de-a lungul timpului că clădirea impresionantă, care a fost abandonată acum 15 ani, este o biserică, Daniel Alamsjah, bărbatul care s-a ocupat de construcţia acesteia, a ţinut să lămurească misterul.

"Nu este nicio găină şi nici o biserică. Este o simplă casă de rugăciuni, pe care am construit-o după ce am primit un mesaj de la Dumnezeu. Este un loc în care oamenii care cred în Dumnezeu vin să se roage.", a mărturisit bărbatul care a ţinut, de asemenea, să explice că forma acesteia este de porumbel.

Potrivit declaraţiilor lui Daniel, întreaga "aventură" a început în 1989, când se afla în zona Magelang, unde trăieşte familia soţiei sale. Atunci, şi-a dat seama că locul seamănă perfect cu cel văzut în vise şi a avut o revelaţie: să construiască o casă a rugăciunilor chiar acolo, în creierii junglei.

Un an mai târziu, însă, Daniel reuşea să adune o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi pe Dealul Rhema, contra sumei de 110 lire sterline, bani pe care i-a achitat în patru ani. În 2000, Biserica Găină a fost închisă, însă, din cauza costurilor mult prea ridicate de construcţie, dar chiar şi aşa, mii de oameni se înghesuie anual să viziteze construcţia în paragină.

Vezi mai multe imagini din cadrul acestei biserici, mai jos!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursa: Abc.es, spadepicnic.wordpress.com

VIDEO: Cum s-au schimbat hainele bărbaţilor în ultimii 100 de ani! Transformările sunt impresionante... FOTO: Cel mai ciudat tatuaj realizat pe față! Ai curaj să-ți faci așa ceva?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x