Antena Căutare

FOTO! Cel mai extravagant iaht din lume: are propriile insule plutitoare!

"Tropical Island Paradise", proiectul constructorului Yacht Island Design urmeaza sa fie lansat la apa curand. Extravaganta ambarcatiune are 90 de metri lungime, pista de aterizare pentru elicopter si un bar imens in spatele unor "colibe" cu acoperisuri de stuf, tipice plajelor tropicale, scrie Daily Mail.


Iahtul poate gazdui pana la zece oaspeti si se poate deplasa cu o viteza maxima de 15 noduri. Iar daca proprietarul iahtului se satura sa inoate in piscina, se poate scufunda direct in ocean de pe propriile insule plutitoare ale ambarcatiunii, dotate cu sezlonguri si palmieri.

Inauntrul imensului vulcan care troneaza deasupra puntii exista o sala de cinema, o biblioteca, sali de jocuri si fitness, spa si apartamente VIP.

sursa: Jurnalul

Foto: www.yachtislanddesign.com

VIDEO! Vezi prima gheisa romanca!... Descoperire arheologica inedita la Ulpia Traiana Sarmizegetusa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x