Antena Căutare

FOTO! Marea Britanie: Un artist creaza tablouri numai din bomboane

La o prima privire, aceasta imagine pare doar o fotografie pe care un stapan i-a facut-o catelului sau sub dus, insa la o inspectie mai atenta, veti putea vedea ca opera de arta este formata din mii de bomboane colorate.

Joel Brochu, un student la arte, a creat aceasta imagine cu ajutorul a 221.184 de bomboane colorate, folosite in general pentru ornarea torturilor si inghetatelor.

Artistul canadian a spus ca a utilizat o banda care se lipeste pe ambele parti pentru a atasa nenumaratele bombonele, unui carton, precum si un sablon.

Joel Brochu povesteste ca acest tablou a inceput ca un proiect pentru universitate, la pointilism - o tehnica ce implica folosirea unor puncte mici, pentru a crea o pictura.

"Pare ca este o fotografie HD a unui catel beagle. Am creat aceasta pictura plasand meticulos bombonelele, prin intermediul unei pensete pentru bijuterii. Acestea aderau la carton, cu ajutorul acelei benzi duble si a unui strat subtire de lipici", a povestit Joel Brochu.

"Am folosit doar sase culori: rosu, portocaliu, verde, albastru, negru si alb, pentru a crea mai multe umbre", a completat inzestratul artist.

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!

Daily Mail
Marea Britanie: El e barbatul care are 16 copii cu 14 femei diferite... FOTO! Vezi cel mai mare hotel de gheata din lume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x