Antena Căutare

FOTO! tovarasul_ceausescu just joined Instagram: Cum ar fi aratat profilurile marilor dictatori

V-ati intrebat vreodata ce fotografii ar fi postat Nicolae Ceausescu pe retelele de socializare daca ar fi avut la dispozitie tehnologia prezentului? Cu siguranta ca dictatorul s-ar fi mandrit cu sotia lui si ar fi primit like-uri de la tovarasii sai Fidel Castro si Kim Jong-il.

"tovarusul_ceausescu started following you" ar fi vrut sa vada afisat pe ecranul smartphone-ului orice comunist convins. Tovarasul Ceausescu s-ar fi folosit de Instagram pentru a-i tine la curent pe romani cu ultimele activitati ale sale.

De exemplu, aflat in vacanta la mare, ar fi fotografiat-o pe tovarasa Elena in costum de baie si ar fi postat imaginea, dar nu inainte sa-i aplice un filtru si sa comenteze: "Cu tovarasa Elena la o relaxare".

Dintre prietenii sai de pe Facebook nu ar fi lipsit Fidel Castro si Kim Jong-il.

Muammar Gaddafi le-ar fi dat un like tuturor si ar fi primit sute de comentarii la fotografiile sale cu femeile din armata libiana.

Foto: intagramology.ro

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 23 august!... Porumbeii mor in zbor. Rusii sunt inspaimantati. Se apropie Apocalipsa?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x