Antena Căutare

Fotografiile care fac inconjurul lumii! Aceeasi ipostaza, din tata in fiu. La 31 de ani distanta

Marea Britanie, dar si intreaga omenire celebreaza nasterea bebelusul regal. Este un eveniment ce nu a trecut neobservat in niciun colt al planetei. Al treilea mostenitor al tronului regal a venit pe lume si "a facut cunostinta" cu omenirea. In acelasi fel, in aceelasi loc, acum aproximativ 31 de ani, se intampla a doua oara. Ne nastea tatal!

Faptul ca Ducesa de Cambridge a aparut la iesirea din spital intr-o rochie asemanatoare cu cea a printesei Diana, in momentul in care l-a aratat lumii pentru prima data pe William, a surprins intr-o mod inedit.

Toti s-au intrebat daca a fost o pura coincidenta. Cert este ca fotografii prezenti in fata clinicii, atunci cand care Kate, William si bebelusul regal au iesit pe poartea unitatii medicale, au surprins aceeasi ipostaza de acum 31 de ani, atunci cand tatal micutului venea pe lume.

Istoria s-a repetat, au strigat britanicii. Controverse cu privire la destinul printesei Diana, care a murit intr-un mod tragic, in accident de masina, nu au incetat sa apara. Insa, una peste alta, imaginile cu bebelusul ce poarta sange albastru, sunt de colectie.

Foto: Hepta

Cum se fereste o broasca de ploaie? Simplu, cu umbrela!... Secretele mumiilor au fost descoperite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x