Antena Căutare

Frumoasa asta a înnebunit de gelozie! Uite ce a făcut cu mașina iubitului de nervi! Dar ceea ce a urmat întrece orice imaginație!

O tânără nu și-a putut stăpâni geloziași furia, crezând că iubitul ei o înșeală. Gestul făcut de ea a devenit cunoscut în toată lumea.

O tânără nu și-a putut stăpâni geloziași furia, crezând că iubitul ei o înșeală. Gestul făcut de ea a devenit cunoscut în toată lumea.

Li Tan din China a fost atât de convinsă de faptul că iubitul ei este cu altă femeie, încât a decis să se răzbune, vandalizând mașina tânărului. Trecătorii au rămas fără cuvinte când au văzut vehicului plin de absorbante.

Totuși, iubitul fetei nu a reacționat deloc violent, ci i-a explicat iubitei sale că în timpul în care a lipsit s-a ocupat de o petrecere surpriză pentru ea. Fata și-a dat seama atunci că a greșit, dar între timp, imaginile au devenit virale pe internet.

A tăiat burta șarpelui ca să vadă ce găsește înăuntru! Dar a tresărit de spaimă când a văzut ce avea reptila în stomac! ... Anunţul care a SPERIAT o lume întreagă! Anotimpul ADORAT de milioane de oameni, pe cale de DISPARIŢIE? Specialiştii dau ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x