Live acumFilm: Blonda de la drept
Prime Time 20:00Film: Parker

Galerie foto de arhivă! Viaţa de elev şi student în perioada comunismului în România, prin obiectivul unui aparat foto: "Anii '80 - plini de năzbâtii, schimbări şi vise"

Site-ul "BoredPanda.com" a publicat o galerie foto de colecţie cu imagini care arata o Românie socialistă prin ochii unui elev, devenit la finalul anilor '80 student. Este vorba despre Andrei Bârsan care ne arată viaţa de student bucureştean şi anii de liceu "plini de năzbâtii, schimbări şi vise"

Site-ul "BoredPanda.com" a publicat o galerie foto de colecţie cu imagini care arata o Românie socialistă prin ochii unui elev, devenit la finalul anilor '80 student. Este vorba despre Andrei Bârsan care ne arată viaţa de student bucureştean şi anii de liceu "plini de năzbâtii, schimbări şi vise"

Fotografiile de arhivă au fost realizate cu aparate Smena şi Orizont, singurele care se găseau în România la momentul respectiv, în perioada 1981-1989.

Imaginile readuc la viaţa momente unice petrecute alături de colegi şi prieteni, descriind perfect școala generală, liceul sau facultatea din Bucureștiul anilor ’80.

"Obişnuim să contorizăm adesea viaţa în ore, zile, ani, ani şi, pe lângă aspectul cantitativ, viaţa se mai compune şi din suflet şi memorie, iar, când acestea sunt puse toate la un loc, creează un sentiment unic: nostalgia. Acestea compun o poveste vizuală a anilor ’80, povestea mea din anii tinereţii. Imagini din anii de liceu şi facultate, alături de fotografii făcute într-un Bucureşti în plină schimbare ne vor purta prin emoţia anilor de năzbâtii, schimbări şi vise", povesteşte Andrei Bârsan.

Andrei Bârsan, autorul fotografiilor, în aprilie 1981, lângă Universitate. Avea 16 ani...

SURSA FOTO: BOREDPANDA.COM

Recomandari