Antena Căutare

Henry, poneiul care mananca nisip, a avut nevoie de ingrijiri medicale de urgenta. 6.000 de lire au platit stapanii

Henry este poneiul care a renuntat la mancare dupa ce a prins gustul nisipului. Doar ca, preferintele sale culinare au dus la o interventie de urgenta. Urgenta si in buzunarele stapanilor, care au platit 6.000 de lire sterline pentru a-l vedea sanatos

In loc sa pasca iarba, asa cum ar fi fost normal, poneiul a inceput sa manance nisip, fapt ce i-a provocat grave probleme intestinale. Animalul a inceput sa se simta rau, iar stomacul acestuia era la un pas sa explodeze. Proprietarii l-au dus la veterinar, acolo unde a fost supus la o serie de teste, dupa cum scrie scrie dailymail.co.uk.

Pentru ca analizele nu aratau tocmai bine, a fost transportat de urgenta la Leahurst Campus, de la Universiatea din Liverpool, unde exista personal specializat in boli rare. Veterinarii au fost uimiti cand au gasit in stomacul poneiului foarte mult nisip.

Henry se afla acum in plin proces de recuperare, iar medicii i-au intocmit o dieta speciala, care sa-i grabeasca recuperarea.

Foto: Daily Mail

Zeci de scotieni au stat la coada la un bancomat care oferea bani in plus... Pisicile parasutiste, ultima senzatie pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x