Antena Căutare

HOROSCOPUL ZILEI: Taurii vor avea o vorbă bună pentru fiecare om din jurul lor

Nativii din zodia berbec sunt trataţi cu respect. Vor avea parte de multe laude şi aprecieri datorită eficienţei de care dau dovadă.

Nativii din zodia berbec sunt trataţi cu respect. Vor avea parte de multe laude şi aprecieri datorită eficienţei de care dau dovadă.

Taurii vor avea o vorbă bună pentru fiecare om din jurul lor, chiar dacă starea lor nu este grozavă.

Gemenii nu se vor mulţumi cu puţin. Vor profita şi de cea mai mică ocazie pentru a-şi vedea împlinite dorinţele familiale.

Racii sunt cam uşor de influenţat şi ar putea avea probleme. Vor avea de luat hotărâri importante în ceea ce priveşte profesia.

Leii sunt zâmbitori şi vor să ducă la bun sfârşit toate planurile. Chiar dacă îi aşteaptă o zi încărcată, vor face faţă în orice situaţie.

Fecioarele sunt cam delăsătoare. Vor amâna treburile importante şi nu vor reuşi decât să-şi supraîncarce programul.

Balanţele şi practica merg de minune împreună. Vor realiza tot ce îşi vor propune fără să vorbească prea mult despre asta.

Scorpionii nu sunt prea siguri pe ei. Cu greu vor reuşi să se adune pentru a-şi face datoria la serviciu. Cel puţin acasă vor avea parte de înţelegere.

Săgetătorii vor fi numai un zâmbet. Se vor implica cu drag în toate activităţie şi vor avea o zi excelentă pe toate planurile.

Capricornii sunt muncitori şi nu se vor da în lături de la nimic deşi activităţile de astăzi nu vor fi deloc unele uşoare.

Vărsătorii se vor bucura de bani astăzi. Astrele sunt de partea lor în plan financiar.

În schimb va fi greu să ţineţi pasul cu nativii peşti. Sunt în formă excelentă şi puşi pe fapte măreţe. Vor avea nenumărate reuşite.

Caz de Cartea Recordurilor! O femeie susţine că este însărcinată în 17 luni și nu poate naște... Ea ar putea deveni soția celui mai rapid om din lume. Logodnicul Usain Bolt: „E o persoană specială!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x