Antena Căutare

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 12-18 MARTIE cu astrologul Camelia Pătrășcanu! Cu niciun chip, ai griă să nu faci un lucru asupra căruia specialistul te avertizează!

Horoscopul săptămânii 12-18 martie cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Specialistul ne avertizează că există un lucru pe care nu trebuie să îl facă sub nicio formă oricare zodie!

Horoscopul săptămânii 12-18 martie cu astrologul Camelia Pătrășcanu.

Balanțele comunică foarte bine, Taurii vor uita de rănile sufletești, iar luni, Racii vor avea parte de o zi proastă!

Specialistul ne avertizează că există un lucru pe care nu trebuie să îl facă sub nicio formă oricare zodie: să nu se lase copleșiți de probleme!

Horoscop 11 martie 2018: O ZODIE va avea parte de SURPRIZA VIEȚII SALE: va reîntâlni o persoană din trecut, poate chiar prima iubire

Berbec - Nativii acestei zodii vor avea o săptămână plină. Au multe de spus, de gândit. Sunt extrem de prezenți în tot ceea ce se întâmplă. Simt nevoia să corecteze niște lucruri mai ales în relația cu superiorii.

Taur - Este o săptămână a corecțiilor. Se vindecă răni sufletești, se repară relații s-au se înțelege într-un alt mod o problemă pe care au avut-o.

Gemeni - Sunt foarte sociali în această săptămână. Cei care sunt într-o relație tind să dea bătăi de cap partenerilor. Trebuie sp fie atenți la cheltuieli, dar pot avea un final de săptămână foarte bun.

Rac - E o săptămână în care se pune accentul pe carieră și acțiuni foarte importante care pot aduce faimă și respect. De aceea, luni este ziua cea mai tensionată pentru că luptă pentru scaunul lor.

Leu - Au activitate în zona comunicării elevate. Vor avea discuții cu privire la proiecte pe termen lung, planificarea vieții. Vor avea bătăi de cap cu acest lucru. Se gândesc cu cinve vor colabora ca să le iasă lucrurile pe care și le doresc.

Fecioară - Au o săptămână interesantă. Au nevoie de mai mult curaj și au nevoie de o persoană de care le subliniază calitățile.

Balanță - Foarte bună săptămână în plan relațional, indiferent de relații. Discută foarte mult despre diverse lucruri: organizări privind casa, întâlniri cu dezbateri privind contracte și colaborări.

Scorpion - Foarte bună săptămână pentru muncă. Trebuie să se mobilizeze. Vor lucra la foc continuu, iar acest lucru vor aduce bani,

Săgetător - Nu au voie să cheltuie mult. Va fi o săptămână unde trebuie să fie mai calculați. Au nevoie de multă libertate, dar trebuie să știe că resursele materiale vor fi puține.

Capricorn - Se pot întâmpla lucruri fenomenale în carieră dar asta le afectează viața personală și trebuie să vadă dacă miza merită.

Vărsător - O săptămână în care trebuie să pună accentul pe sănătate. Au nevoie de soluții în această săptămână.

Pești - O săptămână care poate să aducă foarte mult bani. Au muncit enorm și vor fi răsplătiți. Trebuie să nu le întoarcă spatele celor care i-a ajutat.

Gata cu sărăcia și mărunțișul în portofel! Aceste opt zodii chiar se vor îmbogăţi! Vezi dacă și tu te afli printre ele!... 12 MARTIE. Ești născut pe 12 martie? Uite ce spune asta despre tine! Nimeni nu ți-a făcut predicția corectă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x