Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 11 iulie!

Rabdarea le va fi aliat de nadejde balantelor si datorita acesteia vor termina cu succes tot ceea ce isi vor propune. Capricornii in schimb or avea ceva batai de cap astazi. Iata care sunt previziunile astrologice ale zilei de 11 iunie!

Berbecii aleg sa faca schimbari majore pe toate planurile in aceasta perioada. Astrele sunt de partea lor, asa ca orice modificare va fi de bun augur.

Taurii sunt cu capul in nori, vor duce lipsa de concentrare in prima parte a zilei. Pana spre amiaza, insa, se vor apuca serios de treaba, astfel ca vor reusi sa termine tot ceea ce si-au propus.

Gemenii sunt pusi pe fapte mari astazi, se implica intr-un proiect nou si vor fi foarte entuziasmati de rezultate.

Racii nu sunt adeptii schimbarilor de niciun fel astazi. Din cauza diferentelor de opinie, se intrevad ceva discutii aprinse in cadrul familial.

Leii vor avea parte de ceva neintelegeri cu o cunostinta mai veche, iar asta le va da o stare de nelinste pe tot parcursul zilei.

Fecioarele sunt impaciutoare si vor incerca pe cat posibil sa lase de la ele in reltiile sociale pentru a se bucura de liniste.

Balantelor le merge din plin. Rabdarea cu care lucreaza la proiectele profersionale, le va ajuta sa nu faca nicio greseala si sa termine totul mult mai repede.

Scorpionii au nevoie de liniste pentru a-si pune ordine in ganduri. De aceea, astazi vor prefera sa stea mai mult retrasi si nu se vor implica in activitatile colective.

Sagetatorii sunt pozitivi si vor atrage numai lucruri benefice lor. Se anunta o zi cu multe evenimente frumoase.

Capricornii vor fi in criza de timp. Numeroasele probleme ivite astazi ii vor epuiza. Pe seara, ii asteapta vesti bune.

Varsatorii au o intuitie care ii scoate din impas de fiecare data. Astazi, vor avea multe de castigat de pe urma acesteia.

Pestii vor avea cuvintele porivite la ei. Vor reusi sa aplaneze eventualele conflicte izbucnite le birou. Mai mult decat atat, vor avea o vorba buna pentru fiecare.

Claudia Ignat, romanca indragostita de cultura indiana care a cucerit Bollywood-ul!... Tratament cu acupunctura pentru tigrii de la o gradina zoologica din Israel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x