Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 27 iulie!

Astazi, Gemenii vor primi o veste buna despre posibilitatea incasarii unei sume de bani, in schimb Leii vor fi pusi pe cearta, asa ca evitati-i pe cat posibil.

Berbec: Nativii din aceasta zodie vor munci in prima parte a zilei, insa pe seara se vor distra cu prietenii.

Taur: Pentru tauri se intrevede o calatorie cu familia si n-ar trebui sa se oboseasca facand drumetii, mai bine s-ar odihni.

Gemeni: Nu vor fi in apele lor asa ca isi vor petrece mai mult timp singuri decat acompaniati. Pe seara, vestea incasarii unei sume de bani ii va inveseli.

Rac: Veti fi responsabili cu buna dispozitie, umorul va fi cuvantul zilei.

Leu: Cei nascuti in aceasta zodie vor fi pusi pe cearta, nimic nu este pe gustul lor, asa ca mai bine ii evitati pentru a nu avea neplaceri.

Fecioara: Aveti tendinta de a incepe prea multe treburi simultan si risca sa nu le reuseasca mai nimic. Putina organizare e bine venita.

Balanta: Nu va simtiti bine daca nu va impuneti punctul de vedere. Ar trebui totusi sa fiti mai toleranti, pentru a nu declansa o cearta.

Scorpion: Va veti implica in mai multe proiecte, care va vor da mari batai de cap, dar de pe urma carora vor incasa bani frumosi asa ca totul se echilibreaza.

Sagetator: Nativii zodiei se vor confrunta cu probleme familiale. Nu trebuie sa intre in panica, ci sa gaseasca solutii pentru rezolvarea acestora.

Capricorn: Foarte buni cand vine vorba de dat sfaturi, nu ezitati sa le cereti o parere.

Varsator: Varsatorilor le merge de minune astazi, vor avea nenumarate motive de bucurie.

Pesti: Isi vor dedica intreaga zi familiei si relaxarii. Pe seara este posibil sa afle vesti imbucuratoare referitoare la un proiect de serviciu.

VIDEO! Un delfin din Florida este fascinat de gimnastica... Spectaculos: Cel mai asteptat show aviatic al anului va avea loc astazi, pe Aeroportul Baneasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x