Antena Căutare

Horoscopul zilei de 21 iulie, prezentat de Andreea Joita: "Distractia este cuvantul zilei"!

Distractia va fi cuvantul zilei pentru balante, dar nici pentru sagetatori predictiile nu suna rau. Ce rezerva astrele pentru celelalte zodii, aflam de la Andreea Joita.

Berbecii isi vor concentra toata atentia asupra familiei, se anunta o zi incarcata, dar satisfactiile de sfarsitul zilei vor fi pe masura. Taurii nu vor intampina niciun fel de probleme in activitatile de astazi. Proiectele lor vor prinde contur.

Gemenii au vorba dulce astazi,vor reusi sa obtina tot ceea ce vor datorita atitudinii lingusitoare. Sa nu uite ca scopul nu scuza mijloacele, in timp ce racii sunt autoritari. Nu vor trece cu vederea nici cea mai mica greseala, asa ca aveti grija.

Leii au de luat decizii importante in plan familial. Ar face bine sa lase orgoliile la o parte si sa analizeze bine situatia, iar fecioarele spun verde in fata ceea ce nu le convine. Putina diplomatie n-ar strica, nu de alta, insa cei din jur se vor simti ofensati de o asa atitudine.

Balantele au chef mare de distractie si cu o asa dispozitie e clar ca vor avea o duminica foarte agitata. Scorpionii sunt impaciuitori astazi, vor fugi de certuri si conflicte. Vor sa aiba liniste, agitatia din ultima vreme i-a epuizat.

Sagetatorii sunt numai un zambet. Vor avea o zi linistita alaturi de familie si prieteni. Capricornii vor reusi sa treaca imediat peste neintelegerile aparute acasa. Vor prefera sa lase de la ei doar pentru a avea liniste in jurul lor.

Pentru varsatori se anunta o zi favorabila din punct de vedere social. Stau foarte la capitolul comunicare si vor avea numai de castigat.

Nativii din pesti se vor implica in discutii care nu ii privesc si din dorinta de a ajuta, risca sa aiba batai de cap inutile.

VIDEO: O bunicuta din SUA canta senzational la tobe... VIDEO: Un raton, oaspete SURPRIZA la pranzul a trei pisici!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x