Antena Căutare

Hotii de par: Talharii din Venezuela iau cu forta, pe strada, suvite din parul femeilor si le vand la negru

Cand trecem printr-o zona periculoasa, ne asiguram ca avem geanta stransa la piept si nu purtam accesorii din aur la vedere. Doar astea sunt lucrurile care vor atrage atentia hotilor, nu? Nu si daca traiesti in Venezuela. Acolo, talharii au o noua tinta: podoaba capilara!

Potrivit presei locale, o banda de talhari numiti "piranha" fac ravagii pe strazile din Maracaibo. Acestia apar de nicaieri, bruscheaza femeile cu par lung si le pun arma la tampla ca sa stea linistite in timp ce ei taie tacticos suvite de par. Captura este apoi vanduta la negru saloanelor de frumusete, care le folosesc drept extensii.

Victimele perfecte sunt femeile tinere cu par lung si drept. Acestea sunt obligate sa isi stranga parul in coada de cal pentru a le face treaba mai usoara hotilor. Un smoc de par se vinde apoi pe bani buni, avand in vedere ca un hairstylist local ii poate cere unei cliente si 500 dolari pentru cateva extensii, potrivit CNN.

Primarul orasului, Eveling de Rosales, nu a inchis ochii in fata acestei situatii. Aceasta spune ca a dublat securitatea si s-a asigurat ca exista barbati si femei care stau de paza, pentru a preveni astfel de cazuri.

foto: hepta.ro

Masina cu panouri solare, testata de cercetatorii olandezi... Parcare cu bucluc: A vrut sa faca plaja in masina si s-a trezit cu autoturismul impotmolit in nisip...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x