Căutare Live

A impresionat o lume întreagă cu gestul său pentru o bunică de 88 de ani! Ce a făcut pentru ea într-un avion este incredibil! „A fost bunătate pură”

Un bărbat a impresionat o lume întreagă cu gestul său pentru o bunică în vârstă de 88 de ani. Ce a făcut pentru ea într-un avion a generat numeroase reacții.

Jack și Violet.

Bărbatul și bunica au intrat în discuție la aeroport, iar apoi Jack a decis că Violet s-ar bucura mai mult de locul lui la clasa I decât el. Povestea lor a fost făcută publică de un însoțitor de zbor, Leah Amy.

„În sutele de zboruri la care am fost însoțitor, am avut plăcerea să întâlnesc fotbaliști, supermodele și staruri hollywoodiene, dar doi dintre pasagerii mei preferați sunt Jack și Violet.

Jack și familia lui cumpăraseră locuri la clasa I, pentru un zbor către casă, de la New York. Însă, când s-a îmbarcat, Jack a mers și a căutat-o pe Violet la clasa econom și a schimbat locurile cu ea. Locul lui Violet era chiar lângă toalete, dar nu l-a deranjat. Nu a ceurt absolut nimic și nu a făcut niciun zgomot pe toată durata zborului. A făcut gestul din bunătate, fără să îi ceară cineva”, a povestit însoțitorul de zbor.

A impresionat o lume întreagă cu gestul său pentru o bunică de 88 de ani! Ce a făcut pentru ea într-un avion este incredibil! „A fost bunătate pură”

Bunica Violet.

Bunica de 88 de ani obișnuiește să călătorească la New York să își viziteze fiica. Trecuse mult timp de când nu o mai văzuse, pentru că a acut nevoie de o operație la un genunchi.

„Visul ei a fost dintotdeauna să stea pe un loc din fața avionului, iar Jack i l-a îndeplinit”, a mai povestit însoțitorul de zbor Leah Amy.

Violet a spus că fiica ei nu a crezut-o când i-a povestit totul și că i-a cerut un selfie ca să îi demonstreze că este adevărat.

Povestea, făcută publică pe internet de însoțitorul de zbor, a generat numeroase reacții. „Un tânăr extraordinar”și „O poveste atât de frumoasă! Ești un om minunat să faci asta pentru ea”, au fost două dintre comentarii.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Ultimele știri