Antena Căutare

Iluzia optică virală pe care doar cei cu ochi de vultur o pot descoperi. Ai observat lăcusta din imagine?

Iluzia optică din imagine te provoacă să îți pui la încercare simțul de observație. Crezi că poți găsi lăcusta din fotografie în mai puțin de 5 secunde? Numai cei cu ochi de vultur au reușit să observe acest detaliu.

imagine cu iluzie optica lacusta pe frunza in padure Galerie
Iluzia optică virală pe care doar cei cu ochi de vultur o pot descoperi. Ai observat lăcusta din imagine? | jagranjosh/dailystar.co.uk

Iluziile optice nu ar trebui să fie ușor de rezolvat, dar momentul în care le descoperi, răspunsul poate dezvălui multe despre personalitatea ta. Aceste „exerciții” sunt o modalitate excelentă de a îți provoca creierul, dar si de a-ți testa atenția. În acest „puzzle”, jucătorii sunt provocați să găsească lăcusta ascunsă pe frunză.

Unde se află lăcusta pe această funză. Detaliul stă în diferența de nuanțe din imagine

Cea mai nouă iluzie optică este test perfect pentru a vedea cât ești de orientat către detalii. În imagine este o scenă din natură care este compusă dintr-o frunză pe care stă o lăcustă. Provocarea este să găsiți insecta în mai p

Crezi că te descurci? Testează-ți concentrarea cu această iluzie optică și află cât de atent ești la detalii.

Citește și: Iluzia optică ce ascunde un test IQ. Câți iepuri vezi în imagine?

Potrivit jagranjosh.com, dacă reușești să găsești lăcusta în timp util, vei face parte dintr-un grup de rezolvatori de puzzle-uri de elită. Pentru a descoperi insecta, concentrează-ți atenția și scanează cu mare atenție toate zonele imaginii.

Citește și: De ce se zbate ochiul? Explicația unui fenomen înconjurat de superstiții

Nu uitați, numai cei cu un simț al observației foarte bine dezvoltat vor putea să o rezolve în mai puțin de cinci secunde această iluzie optică.

VEZI RĂSPUNSUL ÎN GALERIA FOTO A ARTICOLULUI

Într-adevăr, lăcusta este greu de observat la prima vedere, pentru că se pierde în nunațele frunzei pe care se află. Însă. dacă privești cu atenție partea de centru-sus, vei vedea că insecta.

Cu toate acestea, dacă nu vei reși să o descoperi, nu îți pierde speranța. Un detaliu foarte important este că această specie de lăcustă este creată astfel pentru a se camufla cu o frunză evitând prădătorii care o pândesc în pădure.

Citește și: Iluzia optică pe care doar 1% dintre oameni o pot descifra. Tu reușești să găsești broasca în mai puțin de 5 secunde?

S-au mutat cu un câine de la țară la oraș și animalul a început să se schimbe complet. Ce au fost nevoiți proprietarii s... Rugăciune de Paște pentru belșug, noroc și liniște în casă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x