Antena Căutare

Imaginea lui înfricoșează internauții din lumea întreagă. Cum arată bărbatul care poate supraviețui oricărui accident. E un MONSTRU!

Trei specialişti australieni au creat idealul corpului uman care ar supravieţui oricărui accident de maşină, că parte a unei campanii de siguranţă în trafic.

Trei australieni au creat idealul corpului uman care ar supravieţui oricărui accident de maşină. Experimentul face parte din cadrul unei campanii de siguranţă în trafic. Rezultatul este de-a dreptul înfricoșător, căci creatura pare desprinsă dintr-un film horror!

Graham este o sculptură din silicon şi fibră de sticlă, creată de un chirurg, un expert în accidente şi un artist. El nu are gât, astfel că nu şi-l poate rupe în cazul unui impact puternic, dar şi o faţă plată şi grasă pentru a-i proteja nasul şi urechile, şi piele groasă şi mai rigidă, scrie The Guardian.

Caracteristicile sale bizare nu îl protejează doar în interiorul maşinii, ci şi în cazul în care este pieton. El are picioare lungi şi puternice cu care poate sări din calea maşinilor, iar genunchii lui se rotesc în toate direcţiile.

Graham este punctul cheie în campania autorităţilor din oraşul australian Victoria pentru a atrage atenţia şoferilor în privinţa accidentelor rutiere. El va fi expus la Biblioteca Naţională din Victoria până pe 8 august, iar apoi va „vizita” şi în alte oraşe.

Cele două zodii masculine cu care orice femeie s-ar mărita. Ce le face speciale. Un „DA” fără ezitare!... Galerie foto. Faceți cunoștință cu superba Katya, modelul care iese din toate tiparele frumuseții clasice!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x