Antena Căutare

Imagini de poveste! "Locuinta pe apa" a celor mai bogati oameni ai planetei a acostat in portul Constanta

Cea mai luxoasa casa din lume e pe un vas plutitor! Un vas de croaziera care tocmai a acostat la malul Marii Negre. De pe ea au coborat unii dintre cei mai bogati oameni ai planetei. Ne-au invitat sa le vizitam locuinta. Imaginile sunt de poveste!

In Portul Constanta, a fost aruncata ancora celei mai bogate "tari" din lume. O insula plutitoare, ai carei locuitori sunt unii dintre cei mai puternici, si, in consecinta, cei mai rasfatati oameni din lume.

“Este ireal. Fac ei totul pentru tine, e foarte placut. Este ca si cum ai trai intr-un mic oras”, spun pasagerii care au avut ocazia sa urce la bordul unei astfel de ambarcatiuni.

O dorinta implinita pentru 200 dintre pasagerii vasului de croaziera. Sunt cei care si-au cumparat un apartament la bordul navei. Ei sunt aici ca la ei acasa. Altii sunt doar invitati.

Pentru un titlu de proprietate pe superpachebotul The World, doritorii platesc pana la 3 milioane de dolari. Echivalentul unui apartament in New York, sau in Monaco. Avantajul - o calatorie continua, pana in cele mai indepartate colturi ale pamantului.

Vasul a ancorat deja in peste 800 de porturi, din 140 de tari. A ajuns si in Romania, pentru ca asta face. Merge in difertite locuri din lume. Urmatoarea oprire este Istanbul.

Vasul va parasi tarmurile romanesti la noapte. De pe toate cele 12 punti ale sale, calatorii ne vor face cu mana, in semn de adio. In Europa, se vor intoarce abia peste cinci ani.

Urmariti editia integrala a Observatorului pe AntenaPlay.ro!

Bere in loc de apa, la robinet! Visul oricarui barbat a devenit realitate pentru un neozeelandez... VIDEO! Eruptie vulcanica spectaculoasa, in Indonezia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x