Antena Căutare

IMAGINI inedite! Fotografiile care au aprins imaginaţia internauţilor. Doar 40 de oameni din lume pot să facă asta. GALERIE FOTO

Copiii din lumea întreagă sunt fascinaţi de lumea Lego, o lume colorată, interesantă şi care stimulează creativitatea. Însă, la fel de pasionaţi de jocurile Lego pot fi şi adulţii. Un japonez a invadat reţelele de socializare cu realizările sale făcute din micile piese de lego, iar internauţii au început deja să speculeze cu privire la identitatea acestuia.

Copiii din lumea întreagă sunt fascinaţi de lumea Lego, o lume colorată, interesantă şi care stimulează creativitatea. Însă, la fel de pasionaţi de jocurile Lego pot fi şi adulţii. Un japonez a invadat reţelele de socializare cu realizările sale făcute din micile piese de lego, iar internauţii au început deja să speculeze cu privire la identitatea acestuia.

Cu toţii ştim că piesele de lego pot fi folosite pentru a construi clădiri, castele, maşini uriaşe, nave spaţiale, personaje de desene animate sau din lumea reală, însă nu mulţi au fost inspiraţi să transforme piesele de lego în mâncarea noastră cea de toate zilele.

Nu este şi cazul lui Tary, aşa cum este cunoscut japonezul care a postat deja zeci de fotografii în care piesele de lego au fost folosite pentru "a da viaţă" unor alimente ce par desprinse din realitate. Putem vedea astfel felii apetisante de pizza, de pe care se scurge topingul de mozzarella, mâncarea chinezească aşa cum este servită la restaurant, celebra îngheţată de la McDonald's sau hamburgerii americani.

După apariţia imaginilor, mulţi sunt deja convinşi că Tary este unul dintre cei 40 de Maeştri Constructori folosiţi oficial de compania Lego, deoarece numai aceştia ar putea să realizeze astfel de performanţe.

“Obişnuiesc să le spun oamenilor: construiţi, construiţi, construiţi. Constinuaţi să vă jucaţi cu piesele lego. Nu ridicaţi doar case sau nave spaţiale, încercaţi să faceţi animalul de casă sau portretul familiei voastre", a declarat Paul Chrzan, unul dintre cei 40 de Maeştri Constructori folosiţi oficial de compania Lego.

1.700 de artişti internaţionali au încercat, el a reuşit! Pianistul român Teo Milea, finalist în Canada... Își iubea enorm soțul, dar după un mariaj de 13 ani, acesta a murit. În timpul înmormântării femeia i-a aflat marele sec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x