Antena Căutare

Imagini revoltătoare! A stat șase luni legat de gât cu un lanț, în bucătăria unei familii. Bonika, puiul de urangutan care a trăit un calvar: "Ce viață mizerabilă!"

Un pui de urangutan malnutrit a fost salvat, după ce a petrecut şase luni, în bucutaria unei familii din Asia de Sud-Est, legat de gât cu un lanţ pe o scândură îngustă de lemn.

Un pui de urangutan malnutrit a fost salvat, după ce a petrecut şase luni în bucătaria unei familii din Asia de Sud-Est, legat de gât cu un lanţ, pe o scândură îngustă de lemn.

Animalul, în vârstă de un an și jumătate, abia se putea mişca dintr-un colţ în altul şi se afla într-o stare extrem de proastă, în momentul în care a fost descoperit de organizaţia Animal Rescue (IAR) Orangutan Centre din Ketapan. Urangutanul era ţinut în lanț, în casa din Borneo, pentru a nu fugi.

Bapak Hendrigus, cel care îl ţinea captiv pe bietul animal, a povestit că l-a găsit într-o plantaţie de palmieri şi l-a luat acasă, în iunie, deoarece arăta rău. Familia a hrănit urangutanul cu orez, trestie de zahăr, biscuiţi, pâine, apă minerală şi lapte pentru bebeluşi.

De asemenea, acesta a mai povestit că animalul era eliberat în fiecare dimineaţă şi seara, jucându-se cu fetiţa lui. În cele din urmă, oamenii şi-au dat seama că era ilegal să-l păstreze pe Bonika, fiind un animal sălbatic, însă nu au ştiut cui să se adreseze.

Alan Knight OBE, directorul executiv al organizației International Animal Rescue, a mărturisit că Bonika a trăit o viaţă mizerabilă: "Ce viață mizerabilă pentru un pui de urangutan sălbatic, legat cu lanțuri, singur, pe o scândură îngustă din lemn, fără compania şi iubirea mamei sale".

În momentul de față, puiul este ținut în carantină, pentru a-i verifica starea de sănătate.

Sursa: metro.co.uk.

VIDEO: Amsterdam, ploaie, vânt puternic, avionul rezistă! Momentul în care un colos de 560 de tone se transformă în fulg... Antena Play, o nouă identitate – bold, îndrăzneț, live...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x