Antena Căutare

Imagini scandaloase în fața unei biserici. O femeie se plimbă în fața lăcașului într-un costum sumar de călugăriță și pe tocuri

Un model îmbrăcat într-un costum de călugăriță, scurt și decoltat, și fotograful ei au fost alungați dintr-o catedrală din Sydney, după ce un vizitator i-a surprins în mijlocul unei ședințe foto.

Un model îmbrăcat într-un costum de călugăriță, scurt și decoltat, și fotograful ei au fost alungați dintr-o catedrală din Sydney, după ce un vizitator i-a surprins în mijlocul unei ședințe foto.

Bărbatul care a văzut întreaga scenă a și filmat totul. Charlie Bakhos a fost la Catedrala Sf. Maria când a observat o femeie îmbrăcată în lenjerie, șosete albe până la genunchi, tocuri înalte și veșmânt de călugăriță.

Alte trei persoane erau cu femeia și bărbatul spune că făceau fotografii când el a început să filmeze și le-a ordonat să părăsească biserica imediat.

„Nu știu cine ți-a dat permisiunea să faci fotografii așa aici, la catedrală. Ia-ți lucrurile și pleacă de aici.”, se aude spunând în filmare, potrivit DailyMail.

Citește și: Au privit o fotografie realizată la plajă și au descoperit un detaliu care le-a dat fiori pe șira spinării. Ce se observă în poză

Ce au făcut femeia deghizată într-o călugăriță după ce i s-a cerut să plece

În imagini, modelul este văzut întorcându-se de la cameră, în timp ce bărbatul care o însoțește se grăbește stângaci să-și ridice echipamentul. Domnul Bakhos i-a cerut apoi fotografului să șteargă imaginile de pe camera sa.

”Există un semn în față care spune că nu sunt permise fotografiile”, a mai spus Charlie Bakhos. Imediat, fotograful vine lângă vizitator și îi arată cum șterge imaginile.

Imaginile au circulat pe Twitter, cu multe laude la adresa domnului Bakhos pentru că a înfruntat grupul, mulți spunând că locurile sacre „trebuie respectate”.

Citește și: Un câine i-a transmis unei femei însărcinate un mesaj de avertizare prin care i-a salvat viața. Ce a făcut

”Extrem de lipsit de respect”, a comentat o persoană. „De ce oamenii mereu sexualizează călugărițele?” a scris altul.

”Absolut dezgustător și rușinos”, a adăugat un al treilea utilizator.

Reacția Arhiepiscopiei Catolice din Sydney la imaginile scandaloase

Un purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Catolice din Sydney a spus că lăcașul de cult trebuie respectată, indiferent de credința unei persoane.

„Catedrala Sf. Maria este un spațiu sacru pentru Biserica Catolică din Australia și pentru mulți alții care vin să caute pace și alinare între zidurile ei. Catedrala a fost vizitată de trei papi, trei sfinți catolici și este un loc binevenit pentru toți, în special pentru cei săraci, dezavantajați și dezavantajați”, a declarat purtătorul de cuvânt pentru Daily Mail Australia.

Citește și: El e bărbatul care a vrut să semene cu „diavolul în carne și oase”. Suma fabuloasă pe care a cheltuit-o pentru implantul de coarne

Acesta a continuat: „Realitatea nefericită, însă, este că, în calitate de Biserica Mamă a Australiei, este în mod regulat un magnet pentru actele rău intenționate de vandalism, daune materiale și comportamente ofensatoare. Acceptăm că nu toată lumea împărtășește credința noastră, dar toți oamenii ar trebui să se poată aștepta ca lăcașurile lor de cult să fie respectate, sau cel puțin să nu fie tratați cu batjocură și supuși unor acte de indecență”.

A încercat să își mărească sânii la jumătate de preț, dar ce a urmat a fost dezastru! Femeia susține că implanturile i-a... O tânără a câștigat la loterie și a devenit milionară, dar apoi a regretat totul și a spus că nu dorește asta nimănui...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x